PASISZEMMEL

5 teljesen érthető ok, miért vonzódnak a fiatalabb férfiak az idősebb nőkhöz

Mindig is megosztó kérdésnek számított a nagy korkülönbség. De mostanáig inkább az volt a tapasztalat, hogy a hölgyek választottak maguknak idősebb partnert. Az utóbbi időben ez megfordult, és egyre többször hallani olyan párokról, ahol a fiatalabb férfi egy negyvenes-ötvenes éveiben járó társat választott magának. Vajon mitől vonzóbb számukra egy idősebb nő?

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness 25 éve élnek boldog kapcsolatban a 12 év korkülönbség ellenére. Sam Taylor-Wood és Aaron Taylor-Johnson között pedig 23 év van és 8 éve házasok. Egyszerűen működik. De mi lehet a titkuk ezeknek a pároknak? Mit látnak a fiatal pasik a korosabb nőkben?

Gondoskodóak

Akár a gyerekkori élményekből kifolyólag, akár nem, de sok férfi vágyik szeretetre, törődésre, gondoskodásra. Egész pontosan egy pótanyára. Talán azért van így, mert ideje korán vesztette el az édesanyját vagy mert nem volt olyan jó kapcsolata vele. Igen, néhányuknak anya-komplexusa van, és egy idősebb nő remekül kitudja elégíteni ilyen téren a vágyaikat. Persze nem minden negyven feletti nő vágya egy „nagy gyerek”, de kétségkívül sokan meglelik a másik félben a számításaikat. Az egyik fél törődést igényel, míg a másik szeretne valakiről gondoskodni.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL