Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

5 dolog, amit tudnod kell, hogy ne csak egyszer hívjon randira a pasi - Őszintén felsorolták

Szerző:
Szabó Anna
Eltekintve most attól a sztereotípiától, hogy mi, férfiak csupán azért hívjuk meg a hölgyeket egy italra, vagy akár egy gyertyafényes vacsorára, mert intimitásra vágyunk, nézzünk a dolgok mélyére. Kik azok a nők, akik történelmet írnak, és meghódítják a léhaságunkat?

.

 

Kit viszünk el többször is randizni?

Ahogy ti nők is azokba a férfiakba szerettek bele, akár első pillantásra is, aki teljes nyitottsággal fordul felétek, és tulajdonságainak negatív oldalát is bátran megosztja veletek már a kezdetekben, mi pontosan ugyanúgy gondoljuk veletek kapcsolatban. Mert imponáló. Az őszinteség olyan dolgokat szabadíthat fel, amire a férfi leginkább vágyik. A férfiak is remek emberismerők, és ennek köszönhetően tökéletesen meglátják, kiben valósulhat meg számukra a megfelelő lelki társ. Semmiképpen sem fog habozni a kérdéssel a férfi, hogy kétszer, vagy többször is időt töltsön egy olyan hölggyel, akivel jól érezte magát.
A jó érzés paradoxonja

Ti nők azt gondoljátok, hogy a szép és jó találkozás alapja, hogy romantikus legyen, és hatalmas érzések szabaduljanak fel. Én pedig most elmondom nektek, hogy mi férfiak nem akkor érezzük jól magunkat, ha a romantika rózsaszín ködében hempergőzünk, egy-két randi után, hanem ha olyan dolgokat mondhatunk el, amik természetesek, hétköznapiak. Szeretünk csak beszélni mindennapos dolgainkról, és mivel nincsenek túl nagy igényeink, el sem tudjátok képzelni milyen csodálatos érzés, ha valaki ezekre kíváncsi. Nem csak nagy szavakra, hanem a mi egyszerű, és számunkra sokszor sablonosnak tűnő életünkre, énünkre.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL