Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak nem akarnak tudni szeretkezés előtt - Nyíltan színt vallottak!

Szerző:
Szabó Anna
A túlzott őszinteség néha nem kifizetődő, sőt, a párkapcsolatban vannak olyan információk, melyeket jobb titokban tartani a férfiak előtt. Inkább hagyjátok, hogy elbűvölje őket a titokzatosságotok, nem kell minden élményről szükségszerűen beszámolni, különösen a korábbi szexuális élményekről nem.

 

Elárulok egy titkot Drága Hölgyeim! Mi, férfiak gyakran égünk versenylázban, és szinte szenvedünk a versengéstől, de főként a teljesítményünk az, ami gyakran szorongást okoz. Még a legnagyobb ’macsók’ is táplálnak egy kis bizonytalanságot, ha erről a témakörről van szó, ezért nem érdemes a rábízni a partnerre azokat a „titkokat”, melyek a korábbi szexuális élményekből származnak. Inkább hagyjátok, hogy az első alkalom csodás legyen. Arról nem beszélve, hogy ügyesen úgy kell intézni a dolgokat, hogy a partner betölthesse az „erősebb nem” szerepét, anélkül, hogy lelepleződne. Ez az a titok, amit a nők generációkon keresztül őriztek, és amelyet nektek, „modern nőknek” is használnotok kell. Mivel alapjában véve minden férfi az első akar lenni álmai nője életében, segítségképpen mutatok 5 dolgot, melyről alapvetően nem akarunk tudni.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Hogyan kényeztessen az ágyban

Valahogy egyik férfi sem szereti, ha egy nő olyannyira belemegy a szexuális részletekbe, hogy jó előre közli, mit vár el tőle az ágyban. Nem titok, hogy mi akarjuk diktálni az ütemet, legalább az elején. Ám miután kellően feltüzeltétek a kedvest, nyugodtan irányítsátok a kezeit oda, ahova szeretnétek, vagy adjatok hangot annak, hogy hol esne jól az érintése. De soha nem az első együttlét előtt!

pasiszemmel szerelem pasik párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL