PASISZEMMEL

5 apró pasigesztus, melyet a nők észre sem vesznek - Ezt kifogásolja az erősebbik nem!

Ti, drága Hölgyeim romantikusak vagytok, figyeltek a részletekre, még a legapróbb gesztusokra is. Le lennétek azonban döbbenve, ha tudnátok, mennyi apró figyelmességet teszünk meg értetek nap, mint nap, melyeket ti még csak észre sem vesztek. A romantika királynőinek nem mindig sikerül meglátni, hogy mi van a másik oldalon. Biztosak vagytok benne, hogy ti kifogástalanok vagytok?

 

Nem hiszitek, mennyi apró gesztust teszünk meg pusztán azért, hogy a kedvetekbe járjunk? Akkor itt van 5 példa, aminek láttán biztos, hogy tátva marad a szátok – főleg, ha végig gondoljátok figyelmesen, mi van a dolgok mögött!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

5. Az erős férfi

Kinyitjuk az ásványvizes flakont, ha meggyűlne vele a bajotok, eltoljuk a díványt, ha mögötte is ki akartok takarítani, elérjük a magasabb polcokat, és még sorolhatnám. Nem arról van szó, hogy meg akarjuk mutatni, ki is a férfi a háznál, hanem arról, hogy érezzétek, ott vagyunk, ha segítségre van szükségetek. Épp ezért sosem fogjuk a tudtotokra adni, ha esetleg meghúznánk a hátunkat, például költözködés közben. Számunkra ugyanis az a lényeg, hogy ez ne veletek történjen meg!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL