PASISZEMMEL

5 apró pasigesztus, melyet a nők észre sem vesznek - Ezt kifogásolja az erősebbik nem!

Ti, drága Hölgyeim romantikusak vagytok, figyeltek a részletekre, még a legapróbb gesztusokra is. Le lennétek azonban döbbenve, ha tudnátok, mennyi apró figyelmességet teszünk meg értetek nap, mint nap, melyeket ti még csak észre sem vesztek. A romantika királynőinek nem mindig sikerül meglátni, hogy mi van a másik oldalon. Biztosak vagytok benne, hogy ti kifogástalanok vagytok?

 

Nem hiszitek, mennyi apró gesztust teszünk meg pusztán azért, hogy a kedvetekbe járjunk? Akkor itt van 5 példa, aminek láttán biztos, hogy tátva marad a szátok – főleg, ha végig gondoljátok figyelmesen, mi van a dolgok mögött!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Lehajtjuk a WC ülőkét

Oké, elismerem, nem minden férfitársam teszi ezt meg. De ha hisztitek, ha nem, a baráti körömben szinte minden hím megteszi ezt az áldozatot álmai Hölgye kedvéért. Most bizonyára jót mosolyogtok, de jó, ha tudjátok, hogy számunkra ez abszolút nem automatikusan jön: az, hogy minden egyes alkalommal fel- és lehajtjuk az ülőkét, az bizony egy gesztus felétek, hogy tiszteletben tartjuk a mellékhelyiséget, vagy a fürdőszobát, valahányszor használjuk.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL