PASISZEMMEL

4 nyomós indok, amiért a pasi megváltozhat a kapcsolatban - Őszintén, Pasiszemmel!

A kedves sokáig érzékien suttogta a fületekbe kedves, becéző szavait, és gyengéden simogatott, amikor csak tehette. Ám egyik pillanatról a másikra mindez gyökeresen megváltozik, a simogatás, becézés már a múlté. Ismerős az érzés? És az ezt követő bizonytalanság? Drága Hölgyeim, minden erőmmel azon leszek, hogy ebben a cikkben segítsek nektek tisztán látni.

 

Először is, jó, ha tudjátok, hogy mind a neveltetés, mind a környezet arra késztet bennünket, férfiakat, hogy palástoljuk érzéseinket. A „harcolj vagy menekülj” ősi ösztöne miatt egy-egy konfliktushelyzetben vagy harciassá válunk, vagy pedig menekülőre fogjuk a figurát, esetleg elbújunk a gondok elől. Az alábbiakban 4 nyomós indokot írok le, ami magyarázattal szolgál kedvesetek hangulatváltozásait illetően.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb Pasi tanácsokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Elmúlt a láng

Igen, ez is benne van a pakliban. A fickó biztos benne, hogy nem kívánja tovább folytatni a kapcsolatot, de inkább húzza az időt (rosszabbik esetben be-betűnik), mert nem tudja, hogyan közölje veletek elhatározását. Ilyenkor többnyire szűkmarkúan bánik a kedvességgel, egyre morcosabb, közönyösebb és hidegebb. Ha megkérdezitek, hogy mi a baja, azt válaszolja, semmi. Lehet, hogy a legkönnyebb módját választja a szakításnak: elviselhetetlenné válik, veszekedést provokál, hogy kénytelenek legyetek ti kiadni az útját, vagy egyszerűen hosszú időre eltűnik. Így ő megmenekül a piszkos munkától, és kevésbé furdalja a lelkiismeret. Ilyenkor nem tehettek mást, mint felajánljátok, hogy gondolkozzon el az érzésein, és ne találkozzatok egy ideig. Csak nyerhettek a dolgon, ha a kihűlni látszó kapcsolat ettől újra lángra lobban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL