PASISZEMMEL

4 nyomós indok, amiért a pasi megváltozhat a kapcsolatban - Őszintén, Pasiszemmel!

A kedves sokáig érzékien suttogta a fületekbe kedves, becéző szavait, és gyengéden simogatott, amikor csak tehette. Ám egyik pillanatról a másikra mindez gyökeresen megváltozik, a simogatás, becézés már a múlté. Ismerős az érzés? És az ezt követő bizonytalanság? Drága Hölgyeim, minden erőmmel azon leszek, hogy ebben a cikkben segítsek nektek tisztán látni.

 

Először is, jó, ha tudjátok, hogy mind a neveltetés, mind a környezet arra késztet bennünket, férfiakat, hogy palástoljuk érzéseinket. A „harcolj vagy menekülj” ősi ösztöne miatt egy-egy konfliktushelyzetben vagy harciassá válunk, vagy pedig menekülőre fogjuk a figurát, esetleg elbújunk a gondok elől. Az alábbiakban 4 nyomós indokot írok le, ami magyarázattal szolgál kedvesetek hangulatváltozásait illetően.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb Pasi tanácsokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Megijedhet a hirtelen jött kötődéstől

Friss kapcsolatban előfordulhat, hogy kedvesetek talán még nem érzi elérkezettnek az időt arra, hogy szorosabbra fűzzétek kapcsolatotok szálait, ugyanakkor megijed, mert tisztában van azzal, hogy többet érez irántatok, mint kellene. Ha úgy érzi, hogy túlságosan kimutatta érzéseit, azonnal olyasvalamit tesz, amivel önállóságát, szabadságát, függetlenségét kívánja hangsúlyozni. Ilyenkor még az is megeshet, hogy menekülőre fogja a figurát, ha megérzi, hogy túlságosan ragaszkodtok hozzá, és jóval többnek érzitek a kapcsolatot, mint ő. Rám például igencsak riasztóan hat az a kedves, aki az első együtt töltött éjszaka után arról faggat, hogy milyen nevet adjunk majd közös gyermekünknek. Ilyen esetekben inkább hagyjátok, hagy vegyen egy kis levegőt, ne lógjatok mindig a nyakán. Szervezzetek önálló programokat, hogy ráébredhessen, mennyire hiányoztok neki. Ha ezek után is csak havonta akar találkozni, akkor az a legjobb, ha kiadjátok az útját.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL