Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

12 dolog, amit egy férfi sohasem vall be egy nőnek - Lerántjuk a leplet

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, minden nő maga a rejtély, és ezt jó magam is így gondolom. Ugyanakkor bevallom férfiasan, hogy nekünk is vannak titkaink, ráadásul olyanok, amiket ti, Drága Hölgyeim még csak nem is gondolnátok. Íme, egy 12 titkot tartalmazó lista, amiket bizony soha nem vallunk be, és inkább magunkban tartunk.

Van néhány dolog, amit a férfiak félnek kimondani hangosan, ám ha figyeltek rájuk Drága Hölgyeim, akkor pontosan tudni és ismerni fogjátok ezeket az apró kis titkokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

8. Mi is igényeljük a bókokat és a dicséretet

A hagyomány szerint a férfiak dolga a bókolás. Ám jó, ha tudjátok, Drága Hölgyeim, hogy nekünk is szükségünk van arra, hogy időnként dicséretet, bókokat halljunk, ahogy ölelésre, dédelgetésre is nagy az igényünk. Szeretjük tudni, hogy nem pazaroljuk az időt feleslegesen egy olyan nőre, aki nem érez irántunk semmit.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL