Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

12 dolog, amit egy férfi sohasem vall be egy nőnek - Lerántjuk a leplet

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, minden nő maga a rejtély, és ezt jó magam is így gondolom. Ugyanakkor bevallom férfiasan, hogy nekünk is vannak titkaink, ráadásul olyanok, amiket ti, Drága Hölgyeim még csak nem is gondolnátok. Íme, egy 12 titkot tartalmazó lista, amiket bizony soha nem vallunk be, és inkább magunkban tartunk.

Van néhány dolog, amit a férfiak félnek kimondani hangosan, ám ha figyeltek rájuk Drága Hölgyeim, akkor pontosan tudni és ismerni fogjátok ezeket az apró kis titkokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Elveszettnek érezzük magunkat, ha lehetetlen kérdéseket kapunk

Ti, nők szerettek feltenni olyan kérdéseket, hogy „Kövér vagyok?” – miközben szomorú arcot vágtok, noha a mi szemünkben továbbra is szexinek tűntök. Mi azonban utáljuk az ilyen kérdéseket, mert erre egyszerűen nincs helyes válasz, és szinte biztos, hogy balhét szül. Ezért van az, hogy ha a ruha egy kicsit kövérít is, ugyan észrevesszük, de inkább bókolunk.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL