Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

12 dolog, amit egy férfi sohasem vall be egy nőnek - Lerántjuk a leplet

Szerző:
Szabó Anna
Azt mondják, minden nő maga a rejtély, és ezt jó magam is így gondolom. Ugyanakkor bevallom férfiasan, hogy nekünk is vannak titkaink, ráadásul olyanok, amiket ti, Drága Hölgyeim még csak nem is gondolnátok. Íme, egy 12 titkot tartalmazó lista, amiket bizony soha nem vallunk be, és inkább magunkban tartunk.

Van néhány dolog, amit a férfiak félnek kimondani hangosan, ám ha figyeltek rájuk Drága Hölgyeim, akkor pontosan tudni és ismerni fogjátok ezeket az apró kis titkokat.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Fontos számunkra a külső is

A legtöbb férfitársam szeret úgy udvarolni, hogy elhiteti a nővel: számára nem a külső, hanem a belső a fontos. Nos, ez azért nem teljesen fedi a valóságot. Minket valóban nem érdekel a divatos ruha, de szeretünk látni egy okos, ugyanakkor egyszerre elegáns, és egyszerre szexi nőt. Arra azonban figyeljetek oda Drága Hölgyeim, hogy soha ne legyetek közönségesek - noha szeretjük legeltetni a szemünket, de párnak soha nem választanánk ilyen nőt.

pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL