SZÁMMISZTIKA

Hogyan kezeled a nehéz helyzeteket? - Megmondja az egyensúly számod

Szerző:
Szabó Anna
Sokféle belső válasz létezik az élet nagy kihívásaira és kérdéseire, ám érdemesebb a nehéz helyzetekben alaposan átgondolni a döntést. Néhány embert nagyon elragadnak az érzelmeik, mások pedig nehezen engedik el a múltat. A számmisztikában azonban létezik egy egyensúly szám, ami megmutatja, hogy nehéz, fenyegető és stressz helyzetekben milyen útmutatást érdemes alkalmazni.

 

Az egyensúly szám hatása bizony nem elhanyagolható. Tulajdonképpen a személyes élet mérlege, és elég nagymértékben lehet rá támaszkodni. Amikor érzelmi zűrzavaron mész keresztül, ez a szám nagyon fontossá válik.


Hogyan számold ki az egyensúlyi számodat?


Add össze a születési neved (vezetéknév és keresztnév) kezdőbetűihez tartozó számértékeket, míg egy számjegyű számot nem kapsz.


Példa


Thomas John Hancock kezdőbetűi: T, J és a H
Tehát a hozzájuk tartozó számok 2, 1, 8 (2 + 1+ 8 = 11)
Ezt összeadva 11-et kapsz, ezt redukáld le egyetlen számjeggyé úgy, hogy összeadod a számjegyeket (a mesterszámokat is ideértve)
Tehát 1 + 1 = 2

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Kattints a kapott számra, és olvasd el az eredményt!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL