Szélfútta búzamező - Érzelmi gyógyulás

 

A szélben ringatózó búzamező az élet és annak rugalmassá tételének csodás metaforája. Rendkívül okos és intelligens ember vagy, ám van egy rejtett oldalad, mégpedig az érzékenység. Nagyon sok időt töltesz azzal, hogy visszavonulsz és elmélkedsz – ilyenkor végiggondolod mindazt, ami az életedben történik.

Üzenet: Az élet lehet pozitív és negatív, sötét és világos, illetve vidám és szomorú. Amikor képes vagy az érem mindkét oldalából tanulni, akkor kezdődik meg az igazi utazás, amely pozitivitással gazdagít. Mindenekelőtt másoknak adni rendkívül fontos, és átfogó módja annak, hogy sokkal gazdagabbá tedd általa az életedet. Elérkezett az ideje annak, hogy aktívan vegyél részt az érzelmi gyógyulásodban! Ne félj a régi fájdalmakat előásni magadból, még akkor sem, ha azok rendezetlenek még, és nyugtalanná tesznek, vagy kellemetlen érzéssel töltenek el. Csak akkor tudod lezárni a múltat, ha hagyod, hogy feltörjenek belőled a megoldatlan érzelmek. Egy hatékony érzelmi gyógyulás által teljesen képes leszel felszabadítani magad.

Vissza a cikkhez >> 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL