Magasan lebegő írisz, amely alatt látszik a szemfehérje

Bizonytalan, zavart belső személyiségről árulkodik, még ha leplezni is próbálja az illető. Ez egy olyan szemforma, amely tulajdonosával vigyázni kell, hiszen veszélyes lehet önmagára illetve másokra nézve is. Ezért az ilyen típusú emberekkel óvatosan kell bánni és nem szabad túlzottan megbízni bennük.

A fent említett tulajdonságokat tetézi, ha a szemöldök közel ül a szemhez, illetve ha erek találhatóak a szemfehérjében. Mivel a szemek a harmincas évekről jövendölnek, azt tudhatjuk az ilyen emberekről, hogy valószínűleg boldogtalanság vár rájuk abban az időszakban.

Ilyen szemmel rendelkezett többek között, Adolf Hitler. Sokan állították, hogy Hitlernek megbabonázó, csillogó szeme volt, ami azt a belső erejét tükrözi, amivel Németország vezető, irányító pozíciójába jutott. Azonban az alul kilátszódó szemfehérje elárulja Hitler kaotikus lényét, és zűrzavaros belső konfliktusait. Az is igazolódik Hitler életében, hogy a harmincas éveiben szenvedés következett be, ugyanis ebben az időben Hitlert börtönbe zárták, pártja pedig szabadulása után vereséget szenvedett. Amint túllépett a negyvenedik születésnapján, a sorsa sokkal kedvezőbben alakult, legalábbis számára...

Vissza a szemekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL