Halak

 

A Halak kilátásai 2018-ban:


Ebben az évben a munka lesz nálad az abszolút első helyen. Az év kezdetekor a feszült munkatempó és a nagy felelősség miatt igen leterheltnek érzed majd magad.

Figyelned kellene képességeid csiszolására, hogy növeld munkád módszerességét és hatékonyságát.

Őrizd meg a szívélyes viszonyt munkahelyeden a döntéshozókkal.

Tartózkodj mindenfajta spekulációtól.

Minden helyzetben őrizd meg pozitív hozzáállásodat.

A legjobb időszakod az év második fele lesz.

Szánj időt szabadidős tevékenységekre és testmozgásra, jó hatással lesz rád!

Amire figyelned kell:


• Úgy érezheted, munkádban nem értékelik eléggé az erőfeszítéseidet, ez csalódottá tehet és összezavarhat. Légy türelemmel!
• Tervezd meg megfelelően a munkarendedet és ahhoz szigorúan tartsd magad!
• Néhány bolygóállás negatív hatással lehet családi életedre és pénzügyeidre.
• Kezeld megfelelően pénzügyeidet!
• Vigyázz az egészségedre!

Szerelem és párkapcsolat


Bár bolygók helyzete kedvező lesz számodra, szerelmi kapcsolatodat nem veszed majd túl komolyan.

Az egyedülállóknak nehézséget okoz majd döntésre jutni ezen a téren.
Ennek ellenére a csillagok kifejezetten támogatják majd hosszú távú kapcsolatok létrejöttét.

Január és március között nagy szexuális kísértéseket élhetsz meg, különösen a február közepétől március közepéig tartó időszakban.

Később az év során nagy mértékben sikerül majd leküzdened félénkségedet, ami hozzásegít ahhoz, hogy őszintén beszélj érzelmeidről a számodra fontos személlyel.
Ha foglalkoztat a házasság gondolata, az április és a május lesznek kedvezőek ebben a témában.

Akik nem tudnak dönteni párkapcsolatukat illetően, élvezzék ki minden annak előnyét júniustól szeptemberig, és azután döntsenek arról megfelel-e számukra az adott partner.

Pénzügyek


Ebben az évben ugyan kilátásban van néhány pénzügyi nehézség, de tudod majd kezelni őket, így az év pénzügyileg teljességében kedvezőnek mutatkozik. A Jupiter jegyed második házában fejti majd ki hatását, ez gondoskodik majd pénzügyi kényelmedről. A bolygók helyzete azonban folyton változik, így hatásuk is változékony lesz.

A Jupiter januártól április 8-áig retrográd lesz, így kedvező minőségének talán nem sikerül semlegesítene más bolygók negatív hatását.

Január és március között talán többet kel majd költened személyes és otthoni dolgaidra, viszont bevételeid növekedhetnek és így nem lesz okoz majd nehézséget fedezned ezeket a kiadásokat.

Április közepétől a Jupiter direktbe fordul, ami jelentősen javítja majd pénzügyeidet, októbertől pedig megszabadulsz más bolygók negatív hatásaitól is.

Üzlet


A vállalkozó Halak jól boldogulnak ebben az évben, sőt, ez lehet talán a legjobb éve hosszú ideje, ugyanis a csillagok kiváló lehetőségekben és nagymértékű pénzügyi támogatásban részesítenek.

Januártól a Jupiter a tizedik házban, a munkaházában fejti ki hatását, és a Szaturnusz a kihívások nagymestere is az év nagy részében itt halad majd át. A két bolygó együttes hatása igen kedvező lesz majd a Halak üzleti életére. Üzleted bővülni fog, ügyfélköröd és bevételeid növekednek.

Amíg a Szaturnusz a tizedik házban halad, figyelj termékeid és szolgáltatásod minőségére! Kövesd szigorúan a szabályokat és előírásokat és gondoskodj ügyfeleidről. A szolgáltatóiparban és vendéglátásban tevékenykedők legyenek különösen éberek e tekintetben.

Munka és tanulmányok


A csillagok szerint munkavállalóként nehéz év vár rád, ezért nagy erőfeszítéseket kell majd tenned.

Kollégáiddal és feletteseiddel konfliktusokra számíthatsz, ezért rátermettségedet fontos lesz kiváló teljesítményeddel bizonyítanod. Feszültséget okoz majd benned, hogy alkalmazkodj az új módszerekhez és technológiákhoz, amiket munkád megkövetel. Bár ezeket a helyzeteket sikerrel kezeled majd, a feletteseiddel való nem épp szívélyes viszony mégis nyugtalanítani fog. A csillagok azt tanácsolják, hogy koncentrálj a szigorúan szakmai tényezőkre, és ne hagyd, hogy bármi megzavarjon a munkádban. Hogy növeld esélyeidet az elismerésre, ezeket a kapcsolatokat fáradhatatlan erőfeszítéssel kell majd harmóniában tartanod.

Március környéken néhány pénzügyed halogatódni fog, ekkor figyelned kell majd arra, hogy megkapd munkaadóidtól, amiért megdolgoztál. Az év kezdeti nehéz időszakot munkahelyeden együttműködéssel, alkalmazkodással és önkontrollal győzheted le.
Pályakezdőknek nehezen megy majd a munkakeresés.

A tanulmányokat folytatók számára az év átlagosnak mutatkozik, csak az idén diplomázókra vár néhány nehézség, de őket is támogatják majd a pozitív bolygóhatások, hogy legyőzzék azokat.

Az átlagos vagy gyengébb képességű tanulóknak megzavarhatja majd néhány körülmény, ezért nagy önfegyelemre és koncentrációra lesz majd szükségük. Április első hete után azonban már jobb eredményekkel számolhatnak.

Gyorstippek 2018-ra:


• Hogy céljaidat elérd, munkádban mindig tartsd be a szabályokat!
• Egészséged megőrzéséhez tedd meg a megfelelő óvintézkedéseket!
• Kényes otthoni problémáidat kezeld óvatosan és csak alapos megfontolás után hozz bármilyen döntést!
• Befolyásos személyekkel próbálj meg harmonikus kapcsolatot kialakítani!
• Ne veszítsd el hirtelen önuralmadat, mert az hatással lehet a munkád minőségére!

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL