Bika

 

A Bika kilátásai 2018-ban


2018-ban sok meglepetés vár rád, melyek jó része kellemes lesz. Az év végéig sok szempontból nagyon változatos tapasztalatokra tehetsz szert. Emiatt azt tanácsoljuk, egyszerűen fogadj el mindent, amit ez élet eléd hoz.

Az év kezdetén a Szaturnusz elvándorol a jegyedből, ami nem lesz rád a legjobb hatással, de tarts ki, a dolgok jobbra fordulnak majd! Hosszan tartó elégedetlenség érzésed annak kapcsán, ahogy a dolgai alakulnak, arra késztet majd, hogy sok jelenséget és helyzetet megkérdőjelezz az életedben.

A változások erősen kirajzolódnak most a képletedben, ami magába foglalhatja most ismeretlen helyek és új városok megismerésének lehetőségét. Könnyen elképzelhető az is, hogy új járművet vásárolsz magadnak vagy egy jóval fényűzőbb otthonba költözöl. Az életed egy nyugodtabbá és kényelmesebbé válik, ami minden területen megmutatkozik.

Ha lakhelyet készülsz változtatni, a sors olyan helyekre is elsodorhat, amelyek eredeti terveidben nem szerepeltek. Mielőtt a nagyobb változásokról döntenél, mérlegeld az előnyöket és hátrányokat, ebben a Nap és a Merkúr a csillagjegyeddel való együttállása támogat majd.

A tapasztalat az élet legjobb tanítója a– ebben az évben ez legyen a mottód és vond le a tanulságot az arra érdemes helyzetekből.

Amire figyelned kell:


• Tartsd magad biztonságos távolságban a spekulációtól, a megkérdőjelezhető ügyletektől, fogadásoktól és extrém pénzügyi kockázatoktól!
• Ne adj kölcsön pénzt bárkinek, inkább fektesd be egy biztonságos kötvénybe!
• A június közepétől szeptember közepéig tartó időszak nem lesz számodra a legjobb, bizonytalannak és zavarosnak érezheted majd. Épp ezért ebben a periódusban kerüld a nagyobb horderejű döntések meghozatalát!
• A pénzügyeiddel vagy otthonoddal kapcsolatos nagyobb terveket csak augusztus után kezdd el megvalósítani!
• Ne hozz döntéseket impulzívan, a realitás és a lehetséges következmények figyelembevétele nélkül!

Szerelem és párkapcsolat


Ha ki akarsz bújni a felelősség alól, az ebben az évben csak visszahúzhat - ez a jelenség mindennél jobban megmutatkozik szerelmi téren. Ha azonban mindenképp fel akarod adni a meglévő biztosat, azt lehetőleg még az év első negyedében tedd meg. Ám mielőtt fejest ugranál valamibe, jobban teszed, ha alaposan megfontolod. Ha jelenleg párkapcsolatban élsz, talán azt várod majd, hogy szorosabbra fűzzétek a szálakat kettőtök között. Ha úgy döntesz, egy következő szintre lépnél, arra a második negyedév lesz a leginkább alkalmas. Abban az esetben, ha nehezebb időszakot élnétek át, vagy úgy érzed, kapcsolatotok épp zátonyra futna, jó ötlet lesz elutaznotok néhány napra kettesben. Ez nem csak hogy feltölt majd benneteket energiával, de áthidalja a köztetek kialakult űrt is. Erre a legalkalmasabb időszak a május és július lesz.

Pénzügyek


Pénzügyek terén, bár nem alakul minden az elvárásaid szerint, egyre nagyobb biztonságban érezheted majd magad. Február közepéig, majd március közepétől a végéig újra a Szaturnusz retrográd mozgásban van, ami lekorlátoz; ekkor ne számíts előrelépésre. Amennyiben vállalkozó vagy, terveid megvalósítása és fejlesztések esetén légy különösen elővigyázatos. Március után az erőfeszítéseid végre elnyerik jutalmukat és anyagilag stabilizálódsz. Ez a kedvező állás egészen szeptember végéig tart majd. Ebben az időszakban bevételeid növekednek, vállalkozóként pedig régebbi befektetésekből és nyereségre számíthatsz. Az utolsó negyedévben felmerülő váratlan kiadások azonban felboríthatják gondosan szőtt pénzügyi terveidet, de ezeket a veszteségeket bevételeid jól kiegyensúlyozzák majd.

Üzlet


Vállalkozóként a piaci ingadozások ellenére is számíthatsz majd ügyfélköröd és forgalmad növekedésére, ehhez azonban fontos, hogy rugalmas maradj. Növekedési és bővítési munkálatokat mindenképp az első félévben végezz, míg az év második felében szigorú fegyelemmel kell majd őrködnöd meglévő készleteid felett. Kereskedőként sikered kulcsa az éberséged lesz. Ne halmozz fel túl nagy árukészletet, mert erős áringadozások várhatóak. A szolgáltatóiparban dolgozókra kitűnő lehetőségek várnak, ehhez azonban lépést kell tartaniuk a technikai fejlődéssel. A munka- és személyügyekkel, HR-rel foglalkozó vállalkozások szintén jól működnek majd. Mindenki, aki elfogadja a kihívásokat, követi a technológiai változásokat és új megközelítéseket alkalmaz, növekedésre számíthat.

Karrier és tanulmányok


Karrier frontján számos lehetőség és kihívás áll előtted 2018-ban. Kemény munkával bárhová eljuthatsz – emlékezz erre! Ha épp új munkát keresel, most nagyon türelmesnek kell lenned! A Szaturnusz vándorlásából eredően nem érzed jól magad a jelenlegi helyzetedben és szenvedélyesen vágysz a változásra. Kötelezettségeidet illetően ebben az évben jelentős változásokra számíthatsz. A június 15-étől július végéig tartó időszak azonban nem kedvez majd ezeknek, ezért ebben a periódusban légy különösen óvatos! Munkaügyek terén kemény lesz a verseny, és ha továbbra is versenyképes akarsz maradni, érdemes lesz időről időre átdolgoznod a stratégiádat. Az első negyedév a legtöbb Kost erőteljesen igénybe veszi majd. Munkahelyeden változhat a felállás, és hogy elkerülhesd az ebből fakadó összetűzéseket, fontos lesz megőrizned kedvességed és pozitív hozzáállásod. Ami a tanulást illeti, a 2018-as év kiemelkedően jó lesz a számodra. Bánj körültekintően a zavaró tényezőkkel és ne hagyd, hogy eltérítsenek a munkától. Amennyiben felsőfokú tanulmányokat folytatsz, ismeretlen kihívásokkal szembesülsz majd – különösen a júniustól augusztus végéig tartó időszak lesz kritikus, ekkor szükséged lehet a nálad bölcsebbek tanácsaira és motiváló erejére. Ha tanulmányaid utolsó évében jársz, még keményebben meg kell majd dolgoznod a jó eredményekért.

Gyorstippek a 2018-as évre:


• Kerüld a nagyobb befektetéseket, különösen az év közepe táján!
• Pénzügyeid tervezése során koncentrálj a realitásra és jövődre!
• Légy alázatos és ne kérkedj!
• Légy nyitott családtagjaid véleményére!
• Szánj időt a testmozgásra és meditációra, törekedj a testi-lelki jólétre!

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL