Halak

Szerelem

Kedvező a csillagok állása, akár egyedül vagy, akár partnerkapcsolatban élsz. Szerelemre vagy hangolva szinte egész hónapban. A napok egy óriási esemény előjátékát jelentik, vagy mondhatnánk úgyis, hogy a napok az éjszakák előkészítői. Pároddal ismét felfedezitek egymást, még szorosabbá téve ezzel kapcsolatotokat. Jól érzitek magatokat az otthon melegében, és a hálószobán kívül szinte megszűnik a világ. a szerelem még akkor sem hajlandó levonulni a színről, ha a munkád kerül előtérbe.

A szingliknek remek esélyük van arra, hogy valaki meghódítsa szívüket, és végre elérjék a várva várt nyugalmat egy férfi oldalán. Megeshet, hogy egy régi szerelem lángja kezd el újra pislákolni. Akár belemész a játékba, akár nem, mindenképpen sok boldog pillanatot – és erotikus éjszakát – szerezhetsz magadnak.

Pénzügyek

Anyagi helyzeted kiegyensúlyozott, mely biztonságérzetet ad számodra. Szép összeget tettél félre, ám erre a megnövekedett költségek miatt szükség is lesz. Téged soha sem kell figyelmeztetni a spórolásra, mert ezt ösztönösen teszed. Ha azonban nyaralni készültél, halaszd máskorra, esetleg szeptember közepére. Ne dőlj be a látszatnak, mert a hónap vége felé a csillagok okozhatnak némi szerencsétlenséget. Szeptember sokkal jobb lehetőségeket kínál pénzügyileg, mint az augusztus.

Egészség

Az egészséged kedvezően alakul, csodálatra méltó energiáid és a lelkesedésed minden búra-bajra orvosságot jelent. Augusztus végét a kikapcsolódás jellemzi, és amikor végre sikerül elszabadulni a napi kötelezettségek elől, jegyedből adódóan a vízpartra menekülsz. Itt töltődsz fel energiával. Használd ki ezt a pár napot a feltöltődésre, mert a hónap vége felé egy váratlan fordulat ismét pezsgésre kényszerít majd.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL