Vízöntő

Szerelem

Bizonytalan vagy magadban, és partneredben egyaránt. Lehet, hogy egy régen benned lappangó lelkiismeret-furdalás okozza ezt a bizonytalanságot. Vonulj el egy-két napra, és gondold át, mit is akarsz a kapcsolatodtól, és partnered-e az a személy, akivel le akarod élni az életedet. Nehezedre fog esni eldönteni, hogy mit is akarsz igazán, de az árral való úszás jelen esetben nem jó megoldás. Ne legyél túl kemény magadhoz, ami elmúlt, azt le kell zárni, és tovább kell lépni.

A bizonytalanság az egyedülállókra is jellemző ebben a hónapban. Nem vagy kibékülve önmagaddal, és úgy érzed, hogy a szerelem egész egyszerűen nem akar az utadba kerülni. Megpróbálod a maximumot kihozni a helyzetből, de ennek ellenére nem igazán vagy boldog. Türelemre van szükséged, semmi másra. A hónap folyamán inkább a büszkeséged, eszességed és a bölcsességed legyen irányadó. A szerelemnek jelenleg nincs helye, bár ezt nehéz lesz belátnod. Ne mutasd ki érzelmeidet sehol, nehogy védtelenül találd magad. Több határozottság szükséges, de ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül fejest kell ugrani egy kapcsolatba csak azért, hogy ne légy egyedül.

Pénzügyek

Pénzügyeid a lelki megpróbáltatásaid miatt nem töltenek be most fontos szerepet az életedben. Semmi esetre se hozz tehát fontos döntéseket, hacsak nem vagy alaposan felkészülve, és elég pénzzel rendelkezel. Az elmúlt időszak munkája sajnos nem akar megtérülni. Gondolkozz el, mi lehet ennek az oka. Vegyél erőt magadon, és ha üzleti találkozóra hívnak, ne nyalogasd tovább sebeidet! Öltözz fel, dobj egy kis sminket, és irány a tárgyalás.

Egészség

Lelkiválságod az egészségedre is kihathat. Ha túl gyorsra veszed a léptéket, könnyen lefárasztod magad. Rendezett napirend segítségével tudod csak kezedben tartani dolgaidat. Koros étvágytalanságod komoly problémákhoz vezethet. Próbálj megnyugodni, jelen állapotodban rengeteg pihenésre van szükséged ahhoz, hogy megóvd egészségedet. Fokozottan figyelj oda arra, hogy sok gyümölcsöt, és zöldséget fogyassz a vitaminpótláshoz.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL