Bak

Szerelem

Ne legyél feszült helyzetek okozója a szerelemben. Ne akarj uralkodni a partnereden. Lehet, hogy most nagyon szerelmes vagy, de talán egyben túl követelőző is. Ezzel most sokat veszíthetsz. Legyél inkább nagylelkű, ez sokkal nyilvánvalóbbá teszi érzelmeidet. Segíts neki abban, amiben csak tudsz, a szerelem ugyanis nem azt jelenti, hogy az ember csak kap, adni is kell. Légy őszinte a saját érzelmeidet tekintve önmagaddal szemben, és persze kedveseddel is. Ne hagyd, hogy közös életeteket lefoglalja a közeletekben lévő személyek problémája, mert jó szíveteknek köszönhetően partnereddel együtt a megoldáson fogtok munkálkodni. Ehelyett inkább a saját kapcsolatotokat teljesítsétek ki, a lényeg, hogy maradjon elegendő időtök egymásra.

A szingli Bakoknak kedvező hónap ígérkezik a szerelem terén! Most váratlanul toppanhat be életedbe egy olyan személy, akivel újra felpezsdül az érzelmi életed. Arra azonban figyelj oda, hogy ne a szex legyen az úr az új kapcsolatban, mert az könnyen rabságban tarthat. Próbálj kevésbé a tested rabjává lenni, és a szex helyett az érzelmekre, a bensőségekre koncentrálni.

Pénzügyek

A kiadásaid jelentősen megnövekednek. Minden kis luxuscikk sokkal drágábbnak fog tűnni egyszerre, és igencsak nehéz lesz takarékoskodnod. A tulajdon-tranzakciók nem jól alakulnak, és sajnos azzal is veszíthetsz. Vigyázz magadra és a pénzedre, mert könnyen veszteségek érhetnek. Új ismeretségeidnek köszönhetően azonban kiváló lehetőségek adódnak majd számodra, hogy pozíciódat megerősítsd. Ennek azonban olyan ára lesz, hogy a hónap szabad hétvégék nélkül fog elszaladni. Ne bánkódj, a sok munka a későbbiekben meghozza gyümölcsét!

Egészség

Szinte kicsattansz az egészségtől augusztusban. Egy ismerősöd kedvet csinál az életmódváltáshoz, mellyel egészségesebbé válhatsz. Ez teljesen felvillanyoz, és ennek hatására akár még jó pár többlet kilót is ledobhatsz magadról. A reformétkezést azonban ne vidd túlzásba, nehogy átess a ló túloldalára. Ne akarj azonnal megszabadulni a súlytöbbletedtől, azokat ugyanis nem egy nap alatt szedted össze. A hónap közepétől felgyorsulnak az események, és ügyesnek kell lenned, hogy a társasági- és az üzleti élet követelményeinek egyszerre eleget tudj tenni. Akármit is teszel, pozitívan hat az egészségedre egész augusztusban.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL