Nyilas

Szerelem

Mintha az egész világ a te szerelmedért áhítozna. Változatos társaság „gyűlik össze” körülötted. Ne hagyd magad olyan helyzetbe kényszeríteni, amit később megbánhatsz, légy józan és megfontolt. A döntéshozatalnak még nincs itt az ideje, helyette inkább analizáld kapcsolataidat. Nem is baj, ha a szingliknek fontosabb jelenleg a hivatásuk, mint egy új szerelem kutatása. Apró flörtöket, kellemes beszélgetéseket leszámítva, nem ez a hónap fogja meghozni számodra a nagy Ő-t.

Ha párkapcsolatban élsz, és a szerelem gyümölcsét élvezed, próbálj meg következetes lenni, ha a szerelemről objektív véleményt akarsz kialakítani. Lehet, hogy terhedre válik jelenlegi kapcsolatod, és szakítani akarsz, mert sokkal fontosabbnak tartod a karrieredet, mint a szerelmi légyottokat.

Pénzügyek

Pénzügyeid kiválóan alakulnak augusztusban. Tedd, amit jónak látsz, amíg ezek az erős hatások uralkodnak jegyeden. Legyél aktív, keresd a lehetőségeidet, gondolkozz tisztán, és a véleményedet mindig érthetően add elő. Ha így teszel, mindenkit képes leszel meggyőzni. Az előző hónap szűkölködése után kisebb pénzösszeg ütheti a markodat, amely most többé-kevésbé rendezheti anyagi problémáidat. Egy korábbi terved is megvalósulni látszik, de teljesen kibontakozni csak a következő hónapokban fog. Fontos a türelem, és a kitartás!

Egészség

A Nyilas jegy szülöttje az egyik legkitartóbb, és legerősebb személyiség, ez azonban nem jelenti azt, hogy szervezeted vasból van. Kedvező idők jönnek, de veszteségek is érhetnek. Áldozz több időt a testmozgásra, a kikapcsolódásra. Az eddigi stresszhelyzeteket ki kell pihenned, és most a káros energiáktól való megszabadulás a cél.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL