Oroszlán

Szerelem

Az érzelmeidet aktivizálja valaki, akivel jobb, ha nem foglalkozol, mert később csak megbánod. A látszatnak ne higgy, mert könnyen szerelemre gondolhatsz ott, ahol csak üres szavak vannak a háttérben. Hiába a vonzó idegen, aki arrogáns büszkeségével próbál megkörnyékezni, hogy kapcsolatot létesítsen veled… Légy meggondolt, nem lehetsz eléggé óvatos. Augusztusban szexuális szabadságvágy tölt el a bolygóállások miatt. A másik nem valósággal körülrajong. Ne menj bele komoly dolgokba, elég, ha a játékkal megelégszel. Ha tehát szingli vagy – egy-két flörtöt leszámítva – most ne számíts kirobbanó szerelemre. Adj magadnak időt arra, hogy a régi kapcsolatodban szerzett sebek kellőképpen begyógyulhassanak, és ne keress görcsösen egy újat. Ha itt lesz az ideje, eljön magától! Ha párkapcsolatban élsz, a nyugalom uralja most a viszonyotokat, különösebb változások nélkül telik majd ez a hónap.

Pénzügyek

A pénzügyekben minden mozdulatlan. A hangsúly inkább a karriereden van, ám a legtöbbet akkor keresheted, ha a saját erődből dolgozol, segítség nélkül. Szívósságodnak és gyakorlatiasságodnak köszönhetően nagy energiákat tudsz felszabadítani, így előrébb juthatsz ranglétrán. Próbálj azonban alkalmazkodni is, és ne csinálj büszkeségi kérdést egy-egy vitából, mert könnyen kimaradhatsz egy olyan lehetőségből, amely lendítene anyagi helyzeteden.

Egészség

Kiváló egészségi ciklus vár rád augusztus hónapban, de nem szabad túlkapásokba esned. Ne egyél sokat, és ha lehet, ne túlórázz a végletekig. A munkahelyi feszültségeknek köszönhetően ugyanis kimerültebb és fáradtabb lehetsz a szokásosnál. Könnyen kísértésbe eshetsz, hogy barátaiddal átmulass több éjszakát is – ez önmagában még nem ártalmas, de vigyázz az étellel, itallal. Kerüld a konfliktushelyzeteket! Méregtelenítéssel és sok folyadékpótlással próbáld egyensúlyban tartani nem csak lelki, hanem fizikai egyensúlyodat is.

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL