Ikrek

Szerelem

Asztrológiailag csak a szerelemnek kedvez ez a ciklus, ám az Ikrek személyiség képes mindenre időt szánni. Életednek csaknem minden területén fellendülés tapasztalható és ez alól persze a szerelem sem jelent kivételt, sőt, a szerelemtől és a szextől lesz igazán értékes az életed a hónap vége felé. Egyetlen dolog lehet akadálya felhőtlen szerelmi boldogságodnak: az energiádat általában jól be tudod osztani, de ebben a hónapban, ha megfeszülsz, sem tudsz elég időt tölteni a szerelmeddel. Ez sokszor parázs vitákhoz vezet majd. Kicsit vissza kellene venni a tempóból, nem minden a karrier, és a pénz.

A hangsúly a szinglik életében is a szerelmi lehetőségeken, randevúkon és a szexen van. Csodálatos, új, izgató emberekkel hoz össze a sors. Ha tehát még egyedül vagy, a hónap közepe-vége felé kínálkozik alkalmad arra, hogy elmélyíts egy kapcsolatot azzal a személlyel, akit már régóta ismersz, de elfoglaltságaid miatt eddig elkerülted a találkozást.

Pénzügyek

Akármilyen szívós is vagy, és a munkahelyeden a maximumot teljesíted, nem kerülheted el a vitákat, és a kollégáiddal való versenyhelyzeteket. Gyakorlatiasságodnak köszönhetően elérheted a várva várt pozíciót, de feszültséget okoz a párkapcsolatodban és a családi életedben is. Vigyázz arra, hogy a megkeresett pénzt legyen időd elkölteni, és legyen is kivel. A legjobb szándékkal közeledik feléd egy felebarátod, és segítséget ajánl egy új vállalkozáshoz. Bízz benne, mert a csillagok támogatják ezt az újítást. Ugyanakkor kerüld a felesleges kockázatot, mert mindez nem jelent biztosítékot minden anyagi veszteség ellen.

Egészség

Egészséged rózsás lesz augusztusban, és az energiák sem hagynak nyugodni. Még ha fáradt vagy is, hamar kipihened magad, és lendülsz újra munkába. Ha egy családi problémát zavarónak érzel, tegyél meg minden annak orvoslására a saját és mások érdekében egyaránt. A hónap vége felé ígérkezik egy kis nyugalom. Kerüld a kapkodást, és a feszültséget vezesd le egy kiadós futással. Fogyassz több folyadékot, és zöldségfélét!

Vissza a csillagjegyekhez>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL