Szabó Anna
Elkészítése:
1. Egy kicsontozott és lebőrözött csirke combot sózzunk, borsozzunk és jól átforrósított serpenyőben süssük ropogós pirosra, majd tányéron letakarva tegyük félre.
2. Maréknyi mélyhűtött meggyet egy felkockázott almát a még forró serpenyőben melegítsünk össze, szórjuk meg leheletnyi fahéjjal, és a tűzről levéve keverjünk hozzá egy evőkanálnyi tejszínt.
3. A csirkét szeleteljük fel és csúsztassuk mellé a gyümölcs köretet, a tányért rakjuk körbe salátával és kucorodjunk a fotelba vele.

OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK