MÁGIA

Frusztrál vagy zaklat a szellem az otthonodban? – Ezzel a 2 varázslattal sikeresen elűzheted!

Sajnos megesik, hogy egyesek hirtelen, erőszakosan vagy tragikus körülmények között távoznak el és ilyenkor nem tudnak továbblépni. Az otthonuk vagy szeretteik közelében maradnak és kísérteni kezdenek. Mit lehet ilyenkor tenni? Az egyik megoldás az, hogy a 2 varázslat egyikével elűzöd, illetve átküldöd a fénybe a szellemet.

Kérheted szakértő segítségét, megpróbálhatod felvenni a kapcsolatot a szellemmel és az elmondottak fényében átsegíteni, illetve megpróbálkozhatsz a 2 szelleműző varázslat egyikével:

Egyszerű temetkezési rituálé

Sokszor az is segít, ha a háborgó lélek temetést kap.

Kellékek:

• 12 fehér gyertya
• Tömjén füstölő
• Egy agyag- vagy viaszfigura, esetleg általad varrt bábu

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a füstölőt és a gyertyákat kör alakban. Azután vedd a kezedbe a bábut és mondd. „Ez a bábu ellenállhatatlanul vonzza magát az itt kószáló lelket, mert a testét látja benne.”

Azután tedd a kör közepére és így szólj: „Halld szavamat kósza lélek, költözz bele a viasz/rongy/stb bábúba, legyen azaz alkalmi tested. Költözz be és én gondoskodom rólad.”

Hagyd ott egy éjszakára, másnap tekerd be egy fehér ruhadarabba és amint tudod, temesd el egy temetőben vagy templom környékén e szavakkal:„Hamut a hamunak, port a pornak, térj meg hát lélek az égiek, fogadjon keblére a jó Isten. Az angyalok várnak már, hogy átkísérjenek az utadon, menj békével és ne gyere többé vissza.”

Tégy virágot a „sírja” tetejére.

Aznap vagy másnap végezz tisztító rituálét az otthonodban.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL