MÁGIA

Vedd le magadról az átkot vagy a rontást ennek a 4 mágiának a segítségével!

Állandó szerencsétlenségek érnek. Semmi sem jön össze. Esetleg egy bizonyos téren vagy nagyon peches. Folyamatosan akadályoztatva érezd magad. Fáradt vagy, levert és talán az életkedved is fogytán van. Többek között ezek is utalhatnak arra, hogy átok vagy rontás ül rajtad. Éppen ezért végezd el a bátran a 4 mágia egyikét!

Semmit sem veszítesz azzal, ha a 4 tisztító mágia közül elvégzed az egyiket! Fogyó hold idején és szombati napon hajtsd végre a választott varázslatot:

Átoktörő varázslat

Kellékek:

• Só
• Fehér gyertya
• Fekete gyertya
• Fénylép rólad

A varázslat menete:

Először is végy egy rituális fürdőt, tehát adj a vizedhez sót. Miközben ázol a vízben, mondd: „Szólítalak titeket, ó, a Föld és a Víz teremtményei. Só és víz szellemei, gyertek elő, tisztítsatok meg engem a gonosz varázslattól és minden idegen akarattól, hogy senki se árthasson nekem.”

Ázz addig, ameddig jól esik. Utána szárítkozz meg, öltözz fehérbe. Egy kis lábosban olvaszd fel a fekete gyertyát vagy a fekete viaszt. Mikor már nem túl forró, öntsd egy fémtálba, amiben a fényképed is van. Ha gondolod, tégy alá alufóliát, hogy könnyebb legyen majd kivenni.

Miután kihűlt, tedd az oltárodra. Gyújtsd meg a fehér gyertyát. Vedd a kezedbe a fekete viasszal körbeölelt fénylépedet és érezd az átkot, hogy ott van benne.

Majd így szólj: „Legyen ez a nap, amikor Isten feloldoz és megszabadít a terheimtől. Jézus Krisztus nevében, megtöröm a rajtam lévő átkot, hogy senki se árthasson nekem!”

Akár puszta kézzel, akár egy tompa tárggyal zúzd össze a fekete viaszt és közben érezd, hogy megszűnik a rajtad lévő átok.

Végül fogd a képet és égesd el a fehér gyertya lángjában e szavakkal: „Isten fényében és tüzében újjászületek ma éjjel.”

Égesd el biztonságos körülmények között és ezzel készen is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL