MÁGIA

Varázsold elő vágyaid tárgyát az 5 ősi kelta szimbólum segítségével

Mindenki vágyik valamire. Ki szerelemre, pénzre, sikerre, különleges képességekre. Te mire vágysz? Bármi is legyen az, talán pont megkaphatod az 5 ősi kelta szimbólum segítségével! Ezek a szimbólumok önmagukban is erősek, mágikusak, de ha egy varázslatban használja fel őket az ember, még inkább felerősödnek és biztosítják a sikert! Érdemes próbára tenned őket, hiszen csak nyerhetsz velük!

{KEPGALERIA}

A ház és a benne élők védelme a triquetrával

Ez a szimbólum a hármasságokat szimbolizálja, mint amilyen test-lélek-szellem, múlt-jelen-jövő vagy
szűz-anya-banya, illetve védelmet ad.

Keddi napon, növő hold idején végezd a mágiát.

Felrajzolhatod művészien egy lapra, megfestheted, hogy majd kiteszed otthonod díszeként, de akár ki is nyomtathatod. Majd tedd az oltárodra és tégy köré három fehér gyertyát úgy, hogy háromszögbe zárja a jelképet. Helyezd köré azok fényképeit vagy a nevükkel ellátott cetliket, akik ott laknak veled és védelmet kérsz nekik és persze legyél közöttük te is. Majd egy fehér fonallal zárd az egészet körbe.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a zsálya füstölőt. Tisztítsd ki elmédet, nyugodj meg. Majd képzeld el, hogy teljes körű védelmet élveztek, nem érhet titeket sem testi, sem lelki kellemetlenség.

Azután mond el az igét: „A Szentháromság erejével, ezennel megtisztítom otthonomat! Távozásra szólítok fel minden sötét erőt, hogy haladéktalanul hagyják el otthonomat, majd e pillanattól kezdve a békesség, a szeretet és a védelem otthona. Ki a körön belül van, azt sem testi sem lelki ártalom nem érheti, mert a hármasság szent erejének köszönhetően áldottak ezennel.”

Még vizualizálhatod a védelmet magatokra, majd hagyd így éjszakára az oltárat. Másnap a szimbólumot tedd otthonod központi részébe.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL