MÁGIA

Úgy sejted, valaki rosszat kívánt neked? – Végezd el sürgősen a 2 varázslat egyikét!

Úgy érzed, rontás, átok ül rajtad? Valaki ártó szándékkal közelít feléd? Sajnos megeshet, hogy egyesek rosszat kívánnak nekünk és az érzékeny embereknél célba juthat ez a negativitás. Amennyiben élsz a gyanúval, hogy valaki rosszat kívánt neked, végezd el a 2 varázslat egyikét!

Jó, ha tudod, nem mindenki mágus és boszorkány, tehát az illető, aki irigy vagy haragszik rád, nem bír földöntúli hatalommal. Talán azt sem tudja, hogy képes teremteni, hogy a rossz kívánsága megvalósult vagy megvalósulni látszik veled kapcsolatban. Ezért nem érdemes haragudnod rá vagy bosszút állnod. De célszerű mielőbb semmisíteni valakinek a szándékos vagy indirekt módon létrejött rossz akaratát, ami sok kellemetlenséget okozhat neked.

Átokrohasztó varázs

Amire szükséged lesz:

• Fazék
• Víz
• 1 répa
• 1 fekete gyertya
• Hajszál

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a fekete gyertyát, és írd bele a „megkötve” és a „rosszakaróm” szavakat. Azután forralt vizet egy fazékban. A répába karcold bele a saját nevedet, majd tekerd körbe néhány hajszáladdal. Ha túl rövid a hajad, rögzítsd cérnával. Majd dobd a forró vízbe e szavakkal:

„Te, ki rossz szándékkal vagy felém, ezennel megkötlek. Nem kérek a mérgedből, nem kérek a gonoszságodból. Ahogy a répa felforr, úgy forr ki belőlem is az átok, amelyet rám tettél. Engem többé el nem érhetsz, felejtsd is el, hogy létezem!”

Még háromszor ismételd meg és utána még forrald a répát egy darabig, közben érezd, hogy csakugyan megszabadulsz minden rossztól.

Mikor kész vagy, öntsd ki a vizet, a répát pedig otthonodtól távol ásd el.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL