Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Támogasd meg mindennapjaidat a szakrális hindu szimbólumok varázsával

Szerző:
Szabó Anna
A csodálatos és varázslatos Indiát átjárja a varázslat, a misztika és az istenségek ereje, akikben mélyen hisznek a mai napig. Használd fel az istenek segítségét, a szimbólumok mágikus erejét ahhoz, hogy megtöltsd az életedet, a hétköznapjaidat mindazzal, amivel csak szeretnéd!

 

Talán már rendelkezel is valamilyen hindu istenség szobrával, vagy van valamilyen hindu szimbólummal ellátott ékszered vagy amuletted, hiszen nagyon népszerűek. De azon kívül, hogy csodás díszítőelemként szolgálnának, ismerd meg az erejüket is!

Használhatod ezeket a szimbólumokat ékszer formájában, - amit magad is elkészíthetsz – és amit előtte folyóvíz alatt megtisztítottál a negatív erőktől és egy éjszakát pihentetted a holdfényben.

De magadon is viselheted őket akár henna  vagy bőrbarát toll által, - ha nem szeretnél örök tetoválást – és váltogathatod aszerint, amire éppen szükséged van.

Kinyomtathatod és feltöltheted, de ha lerajzolod, még erősebb lesz, hiszen magad vitted bele az energiát. Bármire is rajzold, fesd vagy rakd, azt erővel és hatalommal ruházod fel. Használatukkal többek között bölcsebb és nyitottabb leszel az ősi kelta világra, és visszakerülsz a gyökereidhez, a természethez, önmagadhoz. 

.

 

 

Szvasztika

Szvasztika (horogkereszt, napforgó) neve a szanszkrit szvaszti (jólét) szóból ered. A fény, a bőkezűség, bőség, az áldás, a szerencse jele. A hinduknál szent jelnek számít. Négy szára a négy égtájra mutat, horgai a világegyetem elemi teremtő- és hajtóerőit jelképezik. A mozdulatlan középpont körüli tér és az idő körforgását fejezi ki. A jobbra mutató szvasztika a világmindenség fejlődését jelképezi, mivel a forgás építő jellegű, amit létrehoz, életenergiával tölt fel, illetve növeli azt. A balra mutató szvasztika az ellenkezője, , megsemmisíti az életenergiát, pusztít és rombol, a visszafejlődést szimbolizálja.

mágia varázslat rituálé
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL