Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Szinte csak egy tükör kell a vágyaid eléréséhez! - Hihetetlenül hatásos tükörmágiák

Szerző:
Szabó Anna
Talán nem is gondoltad volna, hogy a tükör, amibe belenézel nem csak arravaló, hogy megmutassa hogy festesz ma reggel vagy elkenődött-e a sminked. Ezzel a sima, egyszerű tükörrel akár el is bűvölheted a kiválasztottadat, szenvedélyt gerjeszthetsz a kedvesedben, de akár a rossz energiáktól és az átkoktól is megszabadulhatsz általa. Biztos találni fogsz te is kedvedre való tükörmágiát!

Fontos: A tükörmágiához szükséged lesz egy saját kis tükörre, amit csak és kizárólag erre a célra használsz.

Az első teliholdnál fel kell szentelned. Most meg folyó vízben majd tedd ki a holdfényre, de legalábbis az ablak közelében legyen.

Ha nem akarod, hogy mindig szem előtt legyen, akkor fekete kendőbe csomagolva elrakhatod.

Minden egyes mágia után újra tisztítsd meg folyó vízzel.

 

{KEPGALERIA}

Földöntúli szépség lekérése

Pénteki napon, növő hold idején, gyújts 3 fehér gyertyát és égess ylang-ylang füstölőt.

Ülj le kényelmesen a tükör elé, amit közrefognak a gyertyák. Nézz bele a tükörbe és mond: „Lássátok istennők, most így nézek ki. Elégedetlen magával és önbizalom híján van ez az arc a tükörben. Éppen ezért kérlek titeket, adjatok egy keveset magatokból, isteni bájotokból és gyönyörűségetekből. Hadd legyen olyan dermesztően szép és magabiztos, mint amilyen csak egy istennő lehet!”

Ezután egy pohár ásványvízzel öntsd le a tükröt és szórj rózsaszirmokat elé. Utána így folytasd: „Lám, az előbb arc elmosódott, most már egy szépséget látok magam előtt. Istennő lettemöldöntúli szépséggel megáldva..”

Nézz bele a tükörbe és próbáld meglátni azt a szépséget, erőt és kisugárzást, amire vágysz. Utána hunyd le a szemedet és érezd, ahogy az istennők a tükrön keresztül megteszik a dolgukat.

Ha úgy érzed készen vagy, akkor mondj nekik köszönetet!

tükörmágia mágia varázslat tükör
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL