MÁGIA

Szeretnéd, ha visszaírna a kiszemelted? Akkor végezd el a 3 varázslat egyikét!

Van egy kiszemelted és nagyon szeretnéd, ha össze jönne vele a dolog? Ez teljesen érthető! Bizonyára tudod, hogy a mágia semmire sem garancia és hogy leginkább a személyes varázsodra kell támaszkodnod! Ám ez nem jelenti azt, hogy ne vethetnél be egy icurka-picurka mágiát is a siker érdekében! Végezd el a 3 varázslat egyikét és érd el, hogy visszaírjon neked!

Szeretnél továbbismerkedni a kiszemelteddel? Akár már az első néhány levelezésetek akadt el vagy az első randitok után vagytok, végezd el a választott mágiát pénteki napon, növő hold idején:

Hallani akarod a hangomat varázs

Gyújts három kék egy rózsaszín gyertyát. A rózsaszín legyen középen, a három kék pedig vegye körbe. Tégy egy tál vizet a gyertyák elé. Szükséged lesz egy kis kavicsra is, amire ráírod a nevedet. Nézz bele a vízbe és vizualizáld oda a kiszemeltedet és dobd bele a követ. Úgy beszélj hozzá, mintha valóban ott lenne: „X, X, X hallod a hangomat? Édes, kedves, szeretetteljes hangomat? Ahogy a kő felkavarja a vizet, úgy kavar fel téged is az én hangom, felébresztve benned a vágyad, hogy újra meg újra hallj engem. Hívj fel, keress meg, elégítsd ki a vágyadat és beszélj velem!”

Hagyd meg a tál vizet 5 napig, azután kiöntheted a szabadba. Addig a gyertyákat is égesd le fokozatosan.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL