MÁGIA

Segítségre van szükséged? Megkaphatod a 3 varázslat egyikével!

Jól jönne egy kis segítség, támogatás? Esetleg egy olyan személyre lenne igényed, aki segít megoldani egy problémát? Vagy anyagi jellegű megoldásra lenne szükség? Bármilyen nehézséged is legyen, végezd el a 3 varázslat egyikét és figyeld meg, hogy rövid időn belül rád talál a vágyaid tárgya!

Fontos lenne, hogy pontosan meghatározd, milyen jellegű segítségre lenne szükséged. Utána kattints ide és válaszd ki, hogy melyik nap az, ami leginkább passzol a problémádhoz, ugyanis azon a napon érdemes, növő hold idején elvégezni a varázslatot.

Természetesen, ha nagy vagy sürgős a baj, akkor bármely más napon is elvégezheted, amikor jónak látod.
 

Áldás legyen rajtam

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 marék bab
• Papír
• Toll
• Pogácsa
• Szenteltvíz

A varázslat menete:

Szükséged lesz ennél a varázslatnál egy saját magad készítette pogácsára, esetleg másféle süteményre. Gyújtsd meg a gyertyát, írd fel a papírra a vágyadat, hogy mire lenne szükséged és tedd bele a pogácsába, amelyhez szenteltvizet is adtál. Vedd a kezeid közé és így szólj: „Áldás van ez a pogácsán és az én szívemen és vágyamon. Isten nem hagyja cserben gyermekeit, megsegít hát engem is!”

Legkésőbb másnap menj el egy templomhoz és hagyd a közelében (vagy ásd el) a pogácsát és mondd: „Isten lássa lelkemet és küldjön nekem segítséget!”

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL