MÁGIA

Segítségre van szükséged? Megkaphatod a 3 varázslat egyikével!

Jól jönne egy kis segítség, támogatás? Esetleg egy olyan személyre lenne igényed, aki segít megoldani egy problémát? Vagy anyagi jellegű megoldásra lenne szükség? Bármilyen nehézséged is legyen, végezd el a 3 varázslat egyikét és figyeld meg, hogy rövid időn belül rád talál a vágyaid tárgya!

Fontos lenne, hogy pontosan meghatározd, milyen jellegű segítségre lenne szükséged. Utána kattints ide és válaszd ki, hogy melyik nap az, ami leginkább passzol a problémádhoz, ugyanis azon a napon érdemes, növő hold idején elvégezni a varázslatot.

Természetesen, ha nagy vagy sürgős a baj, akkor bármely más napon is elvégezheted, amikor jónak látod.
 

Teremjen nekem segítség

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 marék bab
• Papír
• Toll
• Fémtál

A varázslat menete:

A varázslatot a szabadban kell elvégezni, de ha erre nincs lehetőséged, akkor beltéren is megteheted, csak akkor szükséged lesz cserépre és földre.

Gyújtsd meg a gyertyát. Azután írd fel pontosan a papírra, milyen segítségre lenne szükséged. Mikor ezzel megvagy, a bal kezedbe vedd a marék babot, és a jobban égesd el a cetlit, miközben azt mondod: „Kezemben egy marék bab, itt és most, haladéktalanul, azonnal, késedelem nélkül, segítségre van szükségem. Teremjen hát nekem szélsebesen megoldás, mely orvosolja problémámat!”

Miután elégetted a cetlit, a hamvakat szórd a földbe a babokkal együtt és ásd el. Lehetőség szerint gondoskodj a babokról és mikor öntözöd őket, gondolj arra, hogy úton van hozzád a segítség.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL