MÁGIA

Pünkösdi rózsa varázs a boldog házasságért

Szerző:
Szabó Anna
Kevesen tudják, de a pünkösdi rózsa, illetve a bazsarózsa a jó szerencse és a házasság szimbóluma. Ha boldog és szerencsés házasságra vágysz, ahol nagy köztetek a szerelem, az egyetértés, mindent megtudtok beszélni, ahol a hűség és őszinteség alap, és mindig jut egy kis gyengédség is, végezd el Pünkösdvasárnap vagy hétfői napon ezt az egyszer, gyönyörű és hatásos mágiát!

 

Nem sok mindenre lesz szükséged, mert főleg a szépséges és illatos bazsarózsákon lesz a hangsúly. Egyébként tudtad, hogy Pünkösd napját ezer éve virággal köszöntik Európa legtöbb országában? Illetve, hogy nem csak a szerencse és boldogság szimbóluma, hanem a piros pünkösdi rózsa, magának a Szentléleknek a szimbóluma, mert szirmait tüzének lángnyelveivel azonosítják? Most, hogy ezt is tudod és szeretnéd a házasságodat boldoggá varázsolni, végezd el ez varázslatot és bízzunk abban, hogy rövid időben belül megmutatkozik a kívánt hatás!

Kellékek

3 szál pünkösdi rózsa (a legjobb, ha egy piros, egy fehér és egy rózsaszín)

1 piros gyertya

1 fehér gyertya

1 rózsaszín gyertya

1 közös kép rólatok

1-1   hajszál tőletek vagy ruhadarabjaitok cérnaszálai, bármi, amit összetudsz kötni

Varázslat menete

Pünkösdvasárnap vagy hétfő napján az esti órákban helyezz minden kelléket az oltárra. A virágokat még ne tedd a vázába, tedd őket az oltárra. A piros gyertyába karcold bele a „szerelem”, a fehérbe a „hűség és őszinteség” a rózsaszínbe „gyengédség” szót. Utána meggyújthatod őket.

Hunyd le a szemed és képzeld el, hogy boldogok vagytok. Részletesen vizualizáld a boldog házasságotokat, hogy miben mutatkozik meg nálatok. Amikor úgy érzed, feltöltött a látvány energiával és erővel, vedd a kezedbe a piros rózsát (az sem baj, ha mind egyszínű!) és mond: „Piros, mint a szentlélek maga, áldja meg az Isten szerelemmel és szeretettel ezt a házasságot!”

Csókold meg a virágot, majd tedd a vázába, és fogd a fehéret a kezedbe, és így folytasd: „Olyan fehér, mint a hó, soha ne essék folt egymás való hűségen, mert kapcsolatunk alapja az őszinteség és a bizalom.”

Megint csókold meg a virágot, tedd a vázába és vedd magadhoz a rózsaszínűt és mond: „Színe, mint a most született csecsemőé, bánjunk hát egymással gyengéden és megértően.”

Ismét csók, majd vázába helyezés. Ezután fogd a kezedbe a két hajszálat vagy cérnaszálat, bármit, ami tőletek származik és kösd össze e szavakkal: „Ezennel újra egybekelünk a Szentlélek áldásával, áldja meg az ég ezt a házasságot sírig tartó boldogsággal.”

Amit összekötöttél, tedd az oltárra a képetekre. 

Ez lenne a varázslat első fele. Hagyj mindent az oltáron és egy hét múlva vasárnap vagy hétfőn (amikor a varázslatot is csináltad) ásd el a rózsákat és az addig leégetett gyertyacsonkokat azzal együtt, amit összekötöztél e szavakkal: „Földanya tápláló méhébe helyezem, hogy szerelmünk újra és újra felserkenjen.”

Ezennel készen is van a varázs. Sok boldogságot kívánunk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL