MÁGIA

Október 31-én ennek a 4 varázslatnak a segítségével megismerheted a jövődet!

Halloween, vagyis Samhain az egyik év egyik legmágikusabb napja. Ilyenkor szokás a jóslás, mivel nemcsak az e világot és a túlvilágot elválasztó fátyol vékonyodik el, hanem az idősíkokat elválasztó is. Ha tudni szeretnéd, mit tartogat neked a sors, akkor október 31-én könnyűszerrel megláthatod a jövődet a 4 mágia egyikével.

Az ókori pogányok a vékonyodó fátyol erejét a jóslás gyakorlására is használták Halloweenkor. Olyan kérdéseket tettek fel, mint a születendő gyermekek neme, kemény tél lesz-e, mit tartogat nekik a szerelem, mennyi pénzük lesz, és így tovább. Ha te is szeretnél belelátni a sorsodba, nincs más dolgod, mint elvégezni a 4 mágia egyikét:

A tudás almájának varázslata

Ez egy egyszerű népi mágikus rituálé, amelyet Samhain éjszakáján gyakoroltak. Az almát már régóta a tudás gyümölcsének tartották.

Kellékek:

• Egy kis alma
• Egy kés (az alma feldarabolásához)
• Egy tükör
• 1 fehér gyertya

A varázslat menete:

Halloween éjszakáján vágd fel az almát 9 részre. Éjfélkor állítsd fel a tükröt egy sötét vagy félhomályos szobában. Fényforrásként használj egy gyertyát. Tegyél fel egy kérdést, amire szeretnéd tudni a választ. Háttal a tükörnek, egyél meg 8 darab almát, az utolsó darabot pedig dobd át a bal válladon. Nézz a tükörbe, és összpontosíts. A tükör megmutatja a jövődet filmszerűen vagy képek, szimbólumok alakjában. Ám ha úgy tapasztalod, nem történik semmi, akkor meglehet, hogy álmodban leled meg a választ.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL