MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Jövőbelátó varázs

Ha beletekintenél éjszaka a jövődbe, használd Ogoun a loa pecsétjét, aki bátor, erős és mindig győz és diadalmaskodik ellenségei felett. Ám ezenfelül még a mágia és a prófécia is hozzátartozik.

Gyújts egy fehér gyertyát, vedd a kezeid közé a pecsétet és mond el az igét: „Ogoun adjon nekem látnoki szemeket, amelyekkel éjszaka megláthatom a jövőmet!”

Tedd éjszakára a párnád alá. Reggel pedig ha látomásod volt, vagy legalábbis megláttad a jövődet, azt, amire kíváncsi voltál, köszönd meg a loa segítségét és ajánlj fel neki segítségéért egy pohár sört vagy valamilyen alkoholt.

De arra is használhatod a pecsétjét, hogy legyőzd az ellenségedet vagy te nyerj meg egy vitát. A megfelelő napon vidd magaddal a pecsétet, de előtte való este ugyanígy vedd a kezeid közé és mond hogy: „Ha engeded, hogy ellenségem felett diadalmaskodjak, hogy én nyerjem ezt a vitát ó Ogoun, este megajándékozlak hatalmas és erős istenem”.

Akár sikerrel jársz, akár nem, érdemes megfizetned az árát, ugyanúgy alkohollal.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL