Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Szerző:
Szabó Anna
Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Jövőbelátó varázs

Ha beletekintenél éjszaka a jövődbe, használd Ogoun a loa pecsétjét, aki bátor, erős és mindig győz és diadalmaskodik ellenségei felett. Ám ezenfelül még a mágia és a prófécia is hozzátartozik.

Gyújts egy fehér gyertyát, vedd a kezeid közé a pecsétet és mond el az igét: „Ogoun adjon nekem látnoki szemeket, amelyekkel éjszaka megláthatom a jövőmet!”

Tedd éjszakára a párnád alá. Reggel pedig ha látomásod volt, vagy legalábbis megláttad a jövődet, azt, amire kíváncsi voltál, köszönd meg a loa segítségét és ajánlj fel neki segítségéért egy pohár sört vagy valamilyen alkoholt.

De arra is használhatod a pecsétjét, hogy legyőzd az ellenségedet vagy te nyerj meg egy vitát. A megfelelő napon vidd magaddal a pecsétet, de előtte való este ugyanígy vedd a kezeid közé és mond hogy: „Ha engeded, hogy ellenségem felett diadalmaskodjak, hogy én nyerjem ezt a vitát ó Ogoun, este megajándékozlak hatalmas és erős istenem”.

Akár sikerrel jársz, akár nem, érdemes megfizetned az árát, ugyanúgy alkohollal.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL