MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Ép test-ép lélek varázs

Amennyiben beteg vagy, akár testi, akár lelki kíntól szenvedj, fordulj bátran Simbihez, aki a vizek, a szökőkutak, források, mocsarak loája, aki szinte bármilyen betegséget képes meggyógyítani.

Szombaton gyújts egy fehér gyertyát és karcold bele a nevedet. Tedd alá a pecsétet és mond el hangosan az igét: „Simbi, ki minden éltető forrás szelleme vagy, ki minden betegség gyógyítója, vedd el tőlem betegségemet, engedd, hogy meggyógyuljak és fogadd el cserébe ajándékomat! Engedd, hogy megváltsam egészségemet.”

Éjszakára vedd magadhoz a pecsétet. A legjobb, ha meztelenül alszol, de a lényeg, hogy közvetlenül érintkezik a bőröddel a pecsét. Másnap reggel érintsd hozzá a hónaljaidhoz és írd rá a betegségedet, majd égesd el e szavakkal: „Simbi elvette és kiégette belőlem a betegséget. Meggyógyultam!”

Ezek után, vizualizáld, hogy meggyógyultál, majd amint csak lehetőséged van rá, dobj egy érmét folyóba, tóba vagy szökőkútba, mert ez Simbi ajándéka, fizetsége az egészségedért!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL