MÁGIA

Nincs olyan, ami ne lehetne a tied! - Csak használd ezt az 5 mágikus vudu pecsétet!

Legalábbis, ha eléggé hiszel abban, hogy megérdemled és az égiek is így akarják, akkor bármit megszerezhetsz, elérhetsz, amit csak szeretnél! Főleg, ha beveted hozzá ezt az 5 rendkívül régi, de annál hatásosabb mágikus vudu pecsétet! Legyen a vágyaid tárgya szerelem, pénz, boldogság, egészség, a pecsétek birtokában elérheted, hogy valóra váljanak a vágyaid!  

{KEPGALERIA}

Ép test-ép lélek varázs

Amennyiben beteg vagy, akár testi, akár lelki kíntól szenvedj, fordulj bátran Simbihez, aki a vizek, a szökőkutak, források, mocsarak loája, aki szinte bármilyen betegséget képes meggyógyítani.

Szombaton gyújts egy fehér gyertyát és karcold bele a nevedet. Tedd alá a pecsétet és mond el hangosan az igét: „Simbi, ki minden éltető forrás szelleme vagy, ki minden betegség gyógyítója, vedd el tőlem betegségemet, engedd, hogy meggyógyuljak és fogadd el cserébe ajándékomat! Engedd, hogy megváltsam egészségemet.”

Éjszakára vedd magadhoz a pecsétet. A legjobb, ha meztelenül alszol, de a lényeg, hogy közvetlenül érintkezik a bőröddel a pecsét. Másnap reggel érintsd hozzá a hónaljaidhoz és írd rá a betegségedet, majd égesd el e szavakkal: „Simbi elvette és kiégette belőlem a betegséget. Meggyógyultam!”

Ezek után, vizualizáld, hogy meggyógyultál, majd amint csak lehetőséged van rá, dobj egy érmét folyóba, tóba vagy szökőkútba, mert ez Simbi ajándéka, fizetsége az egészségedért!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL