MÁGIA

Nagy év végi lélektisztító varázs - szabadulj meg a mérgektől, a terhektől és mindattól, amire nincs szükséged jövőre

Rohamosan közeledik az év vége és ezzel együtt az új év. Ha van valami, amit nem kívánsz magaddal vinni a következő évbe, akkor azt célszerű letenned, illetve megszabadulnod tőle. Ebben lehet a segítségedre ez a lélektisztító varázs, ami segít elengedni a negatív érzéseket, a terheket és mindazt, amiről azt érzed, nincs már rá szükséged.

Természetesen a lélektisztulás nem egy nap alatt következik be. A varázslattal egy folyamatot indítasz el, ezért nem árt tudnod, hogy a lelkednek időre van szüksége, mire mindent elenged, amit szeretnél.

Azzal is érdemes tisztában lenned, hogy erőszakkal semmit sem varázsolhatsz ki magadból. Olyanoktól fogsz tudni megszabadulni, ami esetén készen is állsz az elengedésre.

Persze mindenkinél másképp hat a varázs, így megvan annak az esélye, hogy az elvégzését követően napokon belül teljesen máshogy fogod érezni magad. Semmit sem veszítesz azzal, ha elvégzed ezt az egyszerű, de hatékony lélektisztító varázst.

Ezt a mágiát bármelyik nap elvégezheted, de akár megvárhatsz egy szombati napot is vagy az év utolsó napját.
 

Lélektisztító varázs

Kellékek:

• 12 fehér gyertya
• zsálya füstölő
• só
• szentelt víz

A varázslat menete:

Először is vegyél rituális fürdőt, majd lehetőség szerint fejér ruhát vegyél fel. Egész végig koncentrálj arra, hogy készen állsz elengedni a lelki terheidet és mindazt, amit csak szeretnél.

Legyen egy tálban só és szentelt víz az oltáron.

Mielőtt helyet foglalnál az oltár előtt, vonj magad köré sókört. Azután gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőt.

Előbb relaxálj kicsit, utána így szólj: „A Leghatalmasabbhoz fohászkodok, ki lelket adott nekem! Arra kérlek, tisztítsd meg mindattól, ami idén rárakódott!”

Nyúlj a sóval teli tálba, forgasd át a kezeit között a sót és így szólj: „A föld megtisztít a negatív energiáktól.”

Azután mosd meg kezeidet a szentelt vízben és mondd: „A víz elmossa minden bánatomat és fájdalmamat, haragomat és mérgemet, bűntudatomat és kétségemet.”

Szárítsd meg kezeidet a tűz fölött, miközben így folytatod: „A tűz elégeti a félelmeimet és a köteleket, amelyek visszafognak a fejlődésben.”

Végezetül legyezd magad felé a füstölőt és mondd: „A levegő elfújja mindazt, ami a múlté. Immár tiszta lappal kezdem a következő évet, mert lelkem épp olyan tiszta, mint amilyennek Isten/A Leghatalmasabb megteremtette.”

Ezután még meditálhatsz és ráfókuszálhatsz arra, hogy részletesen végig gondolod, mitől szeretnél megszabadulni.

Miután végeztél, elfújhatod a gyertyákat (vagy hagyhatod leégni őket). Söpörd össze a sót és a többivel együtt szórd ki legkésőbb másnak a házon kívülre és öntsd rá a szenteltvizet is.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL