MÁGIA

Mutasd be ezt az áldozatot és az égiek meghallgatják az imáidat!

Az ima önmagában is varázserejű és képes arra, hogy csodát tegyen, ahogy az égiek is figyelnek ránk és ha módjukban áll, teljesítik a kéréseinket. De ha te még biztosabbra szeretnél menni, akkor járj ezzel az áldozattal az égiek kedvében! Mutasd be nekik és még nagyobb esélyed nyílik arra, hogy meghallgassák imáidat.

Nem az a lényeg, hogy megvásárolod a szerencsédet, hogy üzletelsz az égiekkel azon alapon, hogyha te adsz nekik valamit, akkor ők is neked. Ez egy gesztus a részedről, hogy megajándékozod őket. Régen is mutattak be különböző áldozatokat az emberek annak érdekében, hogy előmozdítsák vágyaik teljesülését. Az áldozattal elérheted, hogy meghallgassák az imáidat és előmozdítsák ügyedet, amennyiben nincs semmi komoly akadálya annak, hogy teljesítsék.

Kellékek

8 fehér gyertya

Szantál vagy tömjén füstölő

Ajándék az istenekhez: ételek: sütemény, gabona, kenyér, zab, méz, magvak, gyümölcsök

italok: bor, sör, tej

Virág

A varázslat menete

Bármely nap bemutathatod az áldozatot, a lényeg, hogy növő hold ideje legyen, vagy válaszd ki a minden szempontból tökéletes telihold napját. Válogass össze annyi ajándékot az istenek, amennyi jól esik. Tedd az ajándékkosaradat, illetve csomagodat az oltár közepére a virágokkal együtt és helyezd körbe 8 db gyertyát. Gyújtsd meg a füstölőt is.
Előbb relaxálj, lazulj el, ne gondolkozz. Lélegezz mélyeket. Mikor kellően ellazultál, mondd el az, amiért mostanában imádkozol. Amint ez megtörtént, szóljon így az igéd:
„Hatalmas égiek, kiknek megvan mindenetek, hallgassátok meg kérésemet, mert nekem bizony segítségre lenne szükségem. Fogadjátok el szívből jövő ajándékomat, és ha elnyerte tetszéseteket, úgy kérlek titeket, hallgassátok meg imáimat és teljesítsétek őket!”

Ezután vizualizáld a vágyadat úgy, mintha már teljesült volna.

Még aznap vagy másnap menj ki a szabadba és egy elhagyatott helyen, erdőben, réten hagyd az ajándékaidat. Ügyelj rá, hogy ne hagyj ott olyat, ami szennyezheti a természetet! Rejtsd egy faodúba vagy egy bokor aljához, érezni fogod, hol kell hagynod az ajándékodat. De régen az is opció volt, hogy eltemették.

Miután megtaláltad a helyet, tegyél ki mindent, illetve ásd el és mondd: „Csodálatos égiek, kiknek annyi mindent köszönhetek, többek között azt is, amit most elétek teszek! Vegyétek magatokhoz és kérlek mikor döntést hoztok kérésem felől, jusson eszetekbe, hogy így vagy úgy, de azt is megosztom veletek, ami imáimban szerepel.”

Végig koncentrálj az imádra, a kérésedre és gondolj arra, hogy sikerrel fogsz járni. Érdemes időt szánni a vizualizációra, arra, hogy átéld a varázslatot. Minél több energiát, érzelmet fektetsz bele, annál nagyobb az esélye a megvalósulásnak.

A felajánlásod legyen őszinte. Csak annyit adj, amennyit tudsz és az legyen szívből jövő. Bízz az égiekben és abban, hogy meg fognak segíteni! 


 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL