MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus ima egyikét a gyönyör és a szexuális vágy fokozásáért!

Szeretnéd felfrissíteni a nemi életeteket? Jó volna visszahozni a tüzet a hálóba? Akkor válaszd ki a legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el az imáját! Az istenek megadhatják neked azt, amire vágysz és visszacsempészheted a szenvedélyt a szeretkezéseitekbe, gyönyörteljesebb élményeket átélve.

A legcélszerűbb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát. Persze bármikor máskor is megteheted, ha épp alkalom adódik rá, akár randevú vagy szex előtt. Gyújts hozzá két darab piros gyertyát, füstölj rózsával vagy vaníliával és miközben imádkozol, vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Kámadéva imája

Kámadéva hindu isten a szeretet és vágy istene

„Ősi isten, Kámadéva, a szerelem és vágy ismerője, megteremtője, úgy arra kérlek, hozz izgalmat és gyönyört a nemi életünkbe. Taníts meg minket önfeledten szeretni, önzetlenül örömet adni és megélni a kéj ezer szintjét. Vezess minket egymás szívéhez és lelkéhez, mutasd az utat a porhüvelyen, hogy gyönyört okozhassunk a testnek és a léleknek. Ó, Kámadéva, emelj fel minket az istenek szintjére, hogy földöntúli örömet szerezhessünk a másiknak.”
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL