MÁGIA

Mondd el az 5 mágikus ima egyikét a gyönyör és a szexuális vágy fokozásáért!

Szeretnéd felfrissíteni a nemi életeteket? Jó volna visszahozni a tüzet a hálóba? Akkor válaszd ki a legszimpatikusabb szerelem istent vagy istennőt és mondd el az imáját! Az istenek megadhatják neked azt, amire vágysz és visszacsempészheted a szenvedélyt a szeretkezéseitekbe, gyönyörteljesebb élményeket átélve.

A legcélszerűbb, ha pénteki napon növő hold idején vagy telihold napján mondod el a választott imát. Persze bármikor máskor is megteheted, ha épp alkalom adódik rá, akár randevú vagy szex előtt. Gyújts hozzá két darab piros gyertyát, füstölj rózsával vagy vaníliával és miközben imádkozol, vizualizáld a vágyadat!

Az imádság után köszönd meg az adott isten(nő) segítségét!
 

Nanaya imája

Nanaya istennő, aki a személyiséget, a szexualitást és érzékiséget uralja

„Fenséges Nanaya istennő, ki híres vagy szépségedről és érzékiségedről, úgy azért imádkozom most hozzád, hogy áldj meg minket! Add, hogy én is olyan kívánatos és gyönyörűséges legyek kedvesem szemében, mint egy istennő. Add, hogy képes legyek az ujjam köré csavarni és olyan mámoros élményben részesíteni, mint még soha. Add, hogy közben én is megkapjam, amire vágyom, olyan gyönyört és kéjt, ami az egekbe repít, mint egy örömteli álom. Segíts minket egymáshoz közelebb, hogy a szex közben megleljük az utat egymás szívéhez.”
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL