MÁGIA

Küldd vissza a neked szánt negativitást a 2 varázslat egyikével – Elhiheted, célba fog érni!

Érezhető, hogy valaki negatív energiákat küld feléd? Talán a munkahelyeden nehezíti meg így valaki az életedet, hogy haragot, dühöt táplál irántad és rossz szándék dolgozik benne veled kapcsolatban. Sőt, ha nem csak negatív energiát küld feléd, hanem meg is próbál neked ártani, akkor igazán ne habozz tovább, hanem végezd el az egyik mágiát! Ezzel senkinek sem ártasz, hiszen csak megvéded magad.

Szombati napon, fogyó hold idején végezd el az általad választott mágiát:

Tükörmágia a negatív energiák ellen

Ezzel a könnyű varázslattal egyszerűen visszaküldheted a feléd érkező negatív energiát. Ne aggódj, ezzel nem ártasz az illetőnek, csak a saját energiáját kapja vissza.

Amikre szükséged lesz:

• 3 tükör
• 3 fehér gyertya
• 1 kép rólad
• Zsálya füstölő
• Só

A varázslat menete

Tedd a képedet a füstölővel együtt középre. Köré készíts egy kis kört sóból. Ezután háromszög alakban helyezd el a gyertyákat és tedd eléjük a tükröket is, de úgy, hogy egyikbe se nézz közvetlenül bele. Egyelőre a gyertyákat még ne gyújtsd meg, csak relaxálj. Csak koncentrálj a negatív energiára, amit mostanában kaptál.

Ezután gyújts meg a gyertyákat, majd mondd: „Az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében, védve vagyok. Nem érhetnek hozzám. Szálljon vissza minden negatív erő és szándék arra, aki felém küldte azokat. Nem kívánok neki rosszat, csak vegye vissza mérgező ajándékát. Az én közelembe senki negatív szándéka nem érhet!”

Hagyd, hogy a gyertyák leégjenek. Azután a tükröket fordítsd le és másnap tisztítsd meg őket folyó víz alatt, de ügyelj arra, hogy ne nézz rájuk. Utána már ismét használhatod őket.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL