Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Küld át a Fénybe a szellemeket ezzel a ceremóniával

Szerző:
Szabó Anna
Nem kell ahhoz Melinda Gordonnak vagy Szellemekkel Suttogónak lenni, hogy átküldhesd a szellemeket a fénybe. Még csak az sem okoz problémát, ha nem látod őket, elég, ha esetleg érzékeled a jelenlétüket. Ezzel a könnyű, veszélytelen mágiával, sikeresen átsegítheted őket a Fénybe, amivel persze nemcsak életed és otthonod békéjét teremtheted meg, hanem a szellemnek is segíthetsz!


Úgy tapasztaltad, hogy szellemek vannak az otthonodban? Vagy legalábbis egy biztosan? Valaki nem bír békében nyugodni? Háborog a lelke? Egy elhunyt rokonnal, ismerőssel álmodsz, és különös zajokat hallasz? Esetleg furcsa, megmagyarázhatatlannak tűnő dolgok történnek veled? Igen, ez mind-mind lehet annak a jele, hogy szellemek vesznek körbe. Ha bebizonyosodni látszik, hogy így van, érdemes a magad és az otthonodban élők nyugalmáért átküldened a Fénybe, és persze azért, hogy az illető is békében nyugodhasson.
Ráadásul vannak lelkek, akik nem tudják, hogy holtak, túl hirtelen hunytak el, vagy valamilyen okból kifolyólag itt ragadtak, nem tudnak átlépni a Fénybe. Esetleg nem találják a felé vezető utat, mert még élni szeretnének, úgy érzik nem fejeztek be valamit, netán félnek.


Kellékek

13 fehér gyertya

Zsálya füstölő

 

A varázslat menete


Először is, szórj sót az ablakpárkányokra. Vigyázz, hogy kutya-macska, ne ehesse meg. Füstölővel járd körbe az otthonodat. Gyújts meg a tizenhárom gyertyát ott, ahol a mágiát fogod végezni. Ha sejted ki lehet a szellem, nyugodtan tedd ki a fényképét a gyertyákhoz.
Ezután állj meg egy mágikus, védő körben, amit magad húztál meg és ürítsd ki elmédet. Járjon át a tiszta szeretet, vizualizáld, hogy fény vesz körbe. Érezd a forró fény és a szeretet erejét.


Mikor készen állsz, mondd el az igét: „Kedves Lelkek, kik itt ragadtatok mellettem vagy az otthonomban, ideje távoznotok. Békével és szeretettel gondolok rátok. Találjátok meg magatokban az utat, ami a Fénybe vezet titeket. Ha már nincs dolgotok idelent, csak keressék a fényből készült hidat, szeressétek magatokat, bocsássatok meg magatoknak, mert ideje megpihennetek. Lássátok a fényes alagutat, mely szólít benneteket. Nincs mitől félnetek, mert ez nem a vég, hanem a kezdet. Kövessétek a Fényt és ne féljetek, mert szeretteitek és a Mindent átható szeretet vár odaát titeket. Menjetek bátran és békével, szeretettel, de elbocsátalak benneteket. Menjetek!”

Add át nekik a szeretet, a béke érzését, ontsd magadból és lásd, ahogy fény uralkodik a helységben. Általadat, a közvetítésed segítségével nyílik meg számukra a Fény. Nem kizárt, hogy a végén érezni fogod, mintha valami véget ért volna, elfoghat az üresség érzet, mert sikeresen átkeltek.

A végén, szedd össze a sót, szórd ki a szabadba, vagy ásd el, majd tegyél ki újabbat legalább egy órára vagy akár egész éjszakára és másnap ugyanúgy szórd ki a szabadba.

Illetve menj végig ismét a zsályával az otthonodban és ezzel készen is vagy.
 

szellem mágia varázslat lélek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL