MÁGIA

Imádkozz a lelkekért! - 5 mágikus ima, amit érdemes elmondanod Halottak Napján

Kérd elhunyt szeretteid áldását és segítségét. Kívánj nekik békességet. Kérj tőlük jelet és útmutatást. Mond el akár mind az ötöt vagy csak az egyiket a mágikus imák közül, amik csak Mindenszenteken és Halottak Napján működnek. Nem kell mást tenned, mint gyertyát gyújtanod, és elmondanod ezeket a felettébb hatásos varázslatos imákat! Ne maradj le róluk!

 

A mágikus imáknál mindig annyi gyertyát gyújts, ahány szerettednek szól az ima. Ha gondolod, kidíszítheted az oltárodat, tehetsz oda angyalos szobrokat, vagy az elhunyt szeretteid képeit, kedvenc ételét-italát. De akár össze is kötheted az imádságot más szertartással is.

Bármelyik imát is mondod el, a végén mondj köszönetet szeretteidnek a saját szavaiddal.

Természetesen változtathatod az ima szövegét annak fényében, hogy csak egy emberhez szeretnél szólni vagy minden elhunyt rokonodhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Ima az elhunyt rokonok lelki üdvösségéért

Tudom, hogy már megtértetek és jó helyen vagytok. Tudom, hogy már a Mennyek Országában, szeretetben és békességben éltek. Már megváltatok földi terheitektől és bűneitektől, mert már tiszta a fénylő lelketek. Én mégis imádkozom azért, hogy leljetek békére, hogy lelketek könnyű legyen, mint a felhőkön szálló angyaloknak. Imádkozom azért, hogy odaát is szeressétek egymást, és hogy a többi rokonnal boldogságban várjatok, míg egy napon én is csatlakozom hozzátok. Kívánok nektek békét és nyugalmat szeretetet és örömet!

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL