Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
MÁGIA

Imádkozz a lelkekért! - 5 mágikus ima, amit érdemes elmondanod Halottak Napján

Szerző:
Szabó Anna
Kérd elhunyt szeretteid áldását és segítségét. Kívánj nekik békességet. Kérj tőlük jelet és útmutatást. Mond el akár mind az ötöt vagy csak az egyiket a mágikus imák közül, amik csak Mindenszenteken és Halottak Napján működnek. Nem kell mást tenned, mint gyertyát gyújtanod, és elmondanod ezeket a felettébb hatásos varázslatos imákat! Ne maradj le róluk!

 

A mágikus imáknál mindig annyi gyertyát gyújts, ahány szerettednek szól az ima. Ha gondolod, kidíszítheted az oltárodat, tehetsz oda angyalos szobrokat, vagy az elhunyt szeretteid képeit, kedvenc ételét-italát. De akár össze is kötheted az imádságot más szertartással is.

Bármelyik imát is mondod el, a végén mondj köszönetet szeretteidnek a saját szavaiddal.

Természetesen változtathatod az ima szövegét annak fényében, hogy csak egy emberhez szeretnél szólni vagy minden elhunyt rokonodhoz. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Ima az elhunyt rokonok védelméért

Kedves szeretteim, halljátok segítségkérő fohászomat. Imádkozom hozzátok védelemért, mert ti már védve vagytok minden fizikai és lelki bántalomtól. Titeket már megóv a fény a bánattól, a fájdalomtól és a szenvedéstől. De én és szeretteim, még ki vagyunk téve a világi ártalmaknak. Ezért kérlek benneteket, hogy áldjatok meg bennünket védőfényetekkel, hogy messzire kerüljön el bennünket minden testi és lelki ártalom. Ne keljen betegeskednünk, ne keljen balesetet szenvednünk, ne keljen depresszióban élünk. Óvjatok meg annyi kártól, amennyitől csak tudtok és mi hálás szívvel gondolunk majd rátok minden évben és minden pillanatban, mikor a bajtól megmenekülünk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL