MÁGIA

Ikrek jegyű vagy? Végezd el ezt a varázslatot és szerencsés leszel egy hónapon keresztül!

Május 21-én kezdetét veszi az Ikrek hava, ami egészen június 20-ig tart. Amennyiben Ikrek a csillagjegyed, érdemes elvégezned ezt a varázslatot, ugyanis egy egész hónapra szerencséssé tehet!

Az Ikrek havában egyébként is szerencsésnek érezheti magát az Ikrek jegyű ember. Ebben az időszakban az uralkodó bolygójának, a Merkúrnak köszönhetően felélénkülnek a társas kapcsolataidat, jobban ki mered fejezni magadat és az érzéseidet.

Bizonyára ez az évben az egyik kedvenc időszakod, amit még különlegesebbé tehetsz azzal, ha elvégzed ezt a gyors és könnyű varázslatot, ami révén megidézheted a jó szerencsét, és egy teljes hónapig élvezheted. Szerencse a szerelemben, a munkában, az anyagiakban. Mindenhova odatalál ennek a mágiának a segítségével!

A következőkre lesz szükséged:

• 3 kék gyertya
• 1 kép rólad
• Füstölő (bármilyen lehet)

A varázslat menete:

Rajzold a fényképedre az uralkodóbolygód, a Merkúr és az Ikrek szimbólumot. A kép másik oldalára írd fel a pontos születési dátumodat. Tedd a fényképet az oltárodra, és vegye körbe a három gyertya háromszög alakban. Azokba is karcold bele a Merkúr és az Ikrek jelét.

Helyezd el a közelben a füstölőt is, és utána meggyújthatod a gyertyákkal együtt.

Relaxálj, ürítsd ki az elmédet, és mikor megtörtént, így szólj:

„A Merkúr bolygó ereje ruházzon fel engem szerencsével,
hadd legyek Mercurius isten kegyeltje,
mert Ikrek jegyűnek születtem,
kérem hát, ami megillet,
ne tartsák vissza tőlem,
adja nekem az ég áldásait,
egy hónapon keresztül hadd élvezem ki.
Úgy legyen”

Képzeld el, milyen formában jelenik meg az életedben a szerencse. Elégedett vagy és boldog, csupa jó dolog történik veled. Utána hagyd leégni a gyertyákat és a füstölőt. Őrizd meg a képedet egy biztos helyen, amíg tart az Ikrek időszaka.

kép: pinterest
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL