MÁGIA

Hogy kell igazán jó, ártalmatlan és hatásos vudu babát készíteni? - Vudu mágia I.

Most ne arra számíts, hogy megkapod a kulcsát annak, hogyan állj bosszút a volt férjeden, vagy hogyan bolondíts magadba valakit, mi módon átkozd el a szomszédodat. Lebegjen a szemed előtt a pároddal való kapcsolatod megerősítése, vagy az, hogyan vonzd be a szerencsét, vagy miként gyógyíthatnál. Az ilyen nemes célokhoz mutatjuk most meg, hogy kell igazi vudu babát készíteni.

{KEPGALERIA}

Kellékek és elkészítés

Készítheted a babádat viaszból. Ehhez nincs más dolgod, mint méhviaszt, faggyút vagy pár gyertyát felolvasztanod és emberformára formálnod. Persze ha ügyes vagy, esetleg van ez tehetséges ismerősöd, az készíthet öntőformát, fából, fémből, de lehet ember alakú homokozó forma is, amibe aztán majd a fóliát teszed, hogy könnyebben vehesd ki belőle a kész babát. Célszerű, ha legalább 10-15 cm hosszú a baba.

A szuper ügyesek és művészek akár egyszerű, sima kukoricacsuhéból és készíthetik, ha nincs türelmük varrogatni vagy viaszozni.

Ruhaanyagból is készülhet, szövetből, vászonból, rossz farmertől kezdve a megunt zokniig bármiig. Ilyenkor viszont gyógynövényekkel és egyéb anyagokkal szokás kitömni, mielőtt teljesen ember alakúra varrnád. Az, hogy milyen gyógynövényre van bele szükség, magától a céltól függ, vagyis lehetnek:

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL