MÁGIA

Használd ezt a 3 csodatévő grabovoj számsort és napokon belül rád találhat a jövendőbelid!

Grigorij Petrovics Grabovoj a matematika, fizika, alkalmazott mechanika és orvostudomány doktora, aki tisztánlátása segítségével létrehozta a mágikus számsorokat. Megteheted, hogy a számsorok erejét belesűríted egy varázslatba, így még nagyobb hatalmat az nekik. Ha így teszel, figyeld meg, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

A tisztánlátása segítségével állította össze a számsorokat Dr. Grigorij Grabovoj. Minden számsor saját elektromágneses rezgésmintázattal rendelkezik, így ezek szerelmet, egészséget vagy akár jólétet adhatnak.

Használd ki az alap számsorok erejét a mágiában, így még biztosabb lehetsz abban, hogy rövid időn belül rád talál az új szerelem!

Lehetőség szerint pénteki napon, növő hold idején végezd el a választott varázslatot:
  

Szeress belém varázs

Szerelembe esés: 515889

Ennek a varázslatnak a segítségével meghódíthatod a kiszemeltedet:

Kellékek:

• 6 piros gyertya
• 1 kép az illetőről vagy a neve egy papírcetlin

A varázslat menete:

Írd rá mindegyik gyertyára a számsort. Majd 5-öt helyezz el kör alakban. Tedd középre az illető fényképét vagy a nevével ellátott a cetlit. Erre tedd rá a 6. gyertyát, amit amikor meggyújtasz, így szólj:

„Szívem lángja eleped érted, fogadd el ezt a tüzet és nyisd meg előttem a te szívedet. Akarj engem úgy, ahogy én akarlak és ha Isten is úgy akarja, holnapra egy pár leszünk.

Lehetőség szerint hagyd így éjszakára a kellékeket biztonságos körülmények között. Utána őrizd meg egy hétig a kellékeket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL