MÁGIA

Használd ezt a 2 varázslatot, ha szeretnéd kideríteni az igazságot!

Úgy érzed, hogy valaki titkolózik előtted? Talán egy rokonod vagy maga a randipartnered gyanús? Azonkívül, hogy megpróbálod kipuhatolni az igazságot vagy egyenesen megkérdezed, nem sok más lehetőséged van. Kivéve a mágia. Csodát ugyan nem ígér, de még is esélyt adhat arra, hogy megtudd az igazságot!

Amennyiben túlságosan aggaszt annak a lehetősége, hogy az egyik szeretted titkolózik vagy nyugtalansággal tölt el, hogy a randipartnered nem mondd igazat, végezd el az egyik igazságvarázslatot szerdai napon, növő hold idején. Ezzel nem sérted az akaratát, mert csak akkor mondja el, ha valóban van benne késztetés arra, hogy megtegye.

Csiripelj úgy, mint egy kismadár varázs

Kellékek a varázslathoz:

• Kép az illetőről (vagy a nevével ellátott cetli)
• Madártoll(ak)
• 3 kék gyertya
• 1 fehér gyertya
• Só
• Szantál füstölő

A varázslat menete:

Tedd középre a fényképet, és helyezd el köré háromszög alakban a gyertyákat. Őket pedig vegye körbe sókör. A tollakat fehér cérnával erősítsd a fehér gyertyára, amelybe belekarcoltad az illető nevét. Ezt utána tedd a fényképére. Miután sikerült kiüríteni az elmédet és felkészültél a varázslatra, mondd el az igét:

„Tudom, X, hogy titkolsz valamit előlem, de ennek most már legyem vége! Csiripelj nekem, mint egy kismadár, valld meg az igazat, mert úgysem bírod magadban tartani! Érezd a késztetést, hogy megnyílj nekem és ne hazudj többé a szemembe! Csiripelj, mint egy kismadár, mert én csupa fül vagyok.”

Nincs más dolgod, mint leégetni a fehér gyertyát tűzbiztos keretek között és ezzel kész is vagy!

A gyertyacsonkot és a képet őrizd meg egy hétig. A sót pedig szórd ki másnap otthonod elé.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL