MÁGIA

Használd ezt a 2 varázslatot, ha szeretnéd kideríteni az igazságot!

Úgy érzed, hogy valaki titkolózik előtted? Talán egy rokonod vagy maga a randipartnered gyanús? Azonkívül, hogy megpróbálod kipuhatolni az igazságot vagy egyenesen megkérdezed, nem sok más lehetőséged van. Kivéve a mágia. Csodát ugyan nem ígér, de még is esélyt adhat arra, hogy megtudd az igazságot!

Amennyiben túlságosan aggaszt annak a lehetősége, hogy az egyik szeretted titkolózik vagy nyugtalansággal tölt el, hogy a randipartnered nem mondd igazat, végezd el az egyik igazságvarázslatot szerdai napon, növő hold idején. Ezzel nem sérted az akaratát, mert csak akkor mondja el, ha valóban van benne késztetés arra, hogy megtegye.

Mondd el az igazat bűbáj

A következőkre lesz szükséged:

• Kép az illetőről
• 8 kék gyertya
• 1 fehér gyertya
• Fehér zsálya

Karcold bele a fehér gyertyába az igazság szót. Tedd középre az illető képét és vegye körbe a 8 kék gyertya. A képre helyezd rá a fehéret, de még ne gyújtsd meg. Először is relaxálj, koncentrálj az illetőre és a titokra. Tisztázd magadban, hogy pontosan mit szeretnél tudni. Mikor sikerült felkészülnöd, gyújtsd meg a fehér gyertyát e szavakkal: „Fellobbant az igazság lángja, kire fénye rávetül, annak igazat kell mondania, mert képtelen lesz hazudni, és végre megszűnik a lelke háborogni.”

Fogd a gyertyát és csepegtess viaszt a képre folyamatosan, miközben mondod: „X, (illető neve), mondd el nekem az igazat. Bízz bennem, ne tartsd magadban. Mindkettőnknek jobb lesz. Az igazság lángja elől nem menekülhetsz, színt kell vallonod nekem mielőbb, és akkor végre megleled a nyugalmat!”

Csepegtess még rá egy keveset, utána tedd a gyertyát a képre és biztonságot körülmények között hagyd leégni.
A gyertyacsonkot és a képet őrizd meg egy hétig.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL