MÁGIA

Ez a 2 varázslat meghozza tavasszal a jó szerencsét

A tavasz a megújulás, az új kezdetek időszaka. Nemcsak a természet, hanem mi magunk is újjáéledünk. Ilyenkor a világ energiától gazdag, amit ha a szolgálatodba állítasz, megvalósíthatod a céljaidat. Például, ha több szerencsére vágysz tavasszal, nincs más dolgod, mint elvégezni a 2 varázslat egyikét.

A legcélszerűbb, ha növő hold idején, csütörtökön végzed el a választott szerencsevarázslatot. 

Ki a régivel, be az újjal carázs

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 1 seprű/porszívó
• Só

A varázslat menete:

Gyújtsd meg a gyertyát a nappaliban. Azután kezdj el söpörni vagy porszívózni a lakásban az óramutató járásával megegyezően és közben mondd.

„Ki a régivel, be az újjal, kiűzöm otthonomból és életemből a sötét felhőket, balszerencse menekülj, nincs itt számodra hely. Tűnj el, tűnj el, menj el, mert itt csak a jó szerencsének van helye!"

Miután végeztél, az összesöpört vagy porszívózott koszt el kellene ásnod a szabadban és ráönteni némi sót, miközben azt mondod: „Kint a régi, bent az új, megérkezik hozzám a jó szerencse és egész tavasszal kísér utamon.”

Végül nincs más dolgod, mint zsálya füstölővel körbejárni az otthonodat az óramutató járásávával megegyező irányban és közben mondd: „Fényt, örömet, szerencsét és szeretetet viszek otthonom és életem minden sarkába.”

Miután körbefüstölted, kész is vagy.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL