MÁGIA

Érd el a vágyott nyári alakot ennek a varázslatnak köszönhetően – szépségmágia

Hamarosan itt a nyár, és bizonyára már elkezdtél rágyúrni arra, hogy bombaalakod legyen. Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy egy kis varázslattal megtámogathatod a diétád, illetve az edzésed eredményét? Ha tetszik a gondolat, végezd el ezt az egyszerű szépségmágiát, ami hozzásegíthet a vágyott alakhoz.

Persze a mágia nem ígér csodát, és nem tűnteti el rólad a felesleges kilókat vagy növeszt rád izmokat, de a hétköznapi erőfeszítéseidet tökéletesen kiegészítheti, akár meg is gyorsíthatja, hogy hamarabb elérhesd a látványos átalakulást!

Csak kövesd az alábbi instrukciókat, és végezd el a következő telihold napján a varázslatot.

 

A nyári istennő szépségvarázslata

Kellékek:

• 1 fehér gyertya
• 3 barna gyertya
• 1 kép rólad
• 1 dl csepp mandulaolaj
• 9 csepp jázmin
• 7 csepp citrom
• 7 csepp rózsa
• 2 csepp narancs

A varázslat menete:

Először is készítsd el a varázslat előtt egy nappal az Istennő vagyok olajat. Csak kaverd össze a hozzáválókat egy kis üvegben és tedd hűvös helyre.

A varázslat napján végy fürdőt, és ölts magadra egy köntöst vagy fehér ruhát.

Karcold bele a fehér gyertyába a célodat: lefogyni 5 kg-ot vagy tűnjön el a narancsbőröd, amit csak szeretnél. Azután tedd rá a fényképedre, amire szintén ráírtad a célodat.
Ezt vegye körbe a három barna gyertya.

Ezután vetkőzz meztelenre, gyújtsd meg a három barna gyertyát és mondd: „Közeleg a nyár, még nem vagyok felkészülve, az Istennő faragja remekművé a testemet.”

Fogd az olajos üvegcsét, és mutasd fel a Hold irányába, majd mondd: „Az Istennő legyen kegyes, áldja meg ezt az olajat, hogy én legyek a nyárra a tökéletes mása.”

Most gyújtsd meg a fehér gyertyát és így szólj: „Ez a fehér gyertya Hold az égen, mire elfogy, addigra rólam is lefogynak/eltűnnek a… (kilók, striák, stb.)”

Végezetül nincs más dolgod, mint bekenni az egész testedet az olajjal, és közben vizualizáld a vágyott testet.

Minden nap égess kicsit a gyertyákból, és ha maradt az olajból kend be vele bátran magad. Mikor leégett az összes gyertya, égesd el a fényképedet is, és ezzel kész is van a varázslat.

 

képek: pinterest, pinterest

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL